|
|
18.06.2016 - 23:54
|
|
|
Przechodzień Grupa: Validating Notatnik |
Cześć
czy jest tu ktoś, kto spróbowałby odpowiedzieć na pytanie: czy jesli trafi się na sektor urzeczywistniony (Vadim Zeland) w oobe, to może się ciało do niego zmaterializować i tym samym nie wrócić do ciała? Pozdrowienia :) |
|
|
|
![]() |
22.01.2017 - 00:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jaka znowu materializacja? Przecież nikt z ciała nie wychodzi. To jest niemożliwe. Chyba za dużo naoglądaliście się filmów fantastycznych. OBE to zwykła halucynacja senna.
|
|
|
|
22.01.2017 - 08:04
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Mam znajomego :)))) co osiaga takie dziwne przemieszczania sie w przestrzeni cialem fizycznym. Wlasciwie samo sie mu to robi w spontanicznych oobe. Zanotowal rowniez pare razy bycie przezroczystym, wcielo mu cialo fizyczne, zniknelo na pare minut i pojawil sie spowrotem w tym samym miejscu. Mowil ze go w tym czasie wcielo w jakas mgle. Przy teleportacji zaobserwowal 2 rodzaje przebiegu bilokacji. W pierwszej pojawial sie tam gdzie doszedl niefizycznymi cialem ( najczesciej eterycznym) a w drugim gdy skoczyl pojawiajac sie w miejscu do ktorego chial dojsc. W drugim przypadku , zaczynajac isc cialem eterycznym, wychodzil z niego i wpadal w astralne , aby potem znowu w kolejne czyli mentalne. Sam skok odbywal sie w jakims punkcie zerowym, w ktorym niknel mu juz ruch. Eh , ciekawie opisywal te teleportacje. Ale ni mowil, iz byla to niezwykla umiejetnosc kosmiczyna, raczej nastepstwa dynamicznego sposobu zycia, czyli zaden swiety a obsraniec jak kazdy:)))
Gumociasto zamiast sciagac go spowrotem to sie oddalalo na luzie od fizycznego ciala. Dzialo sie cos odwrotnego niz w obe eterycznych. Zamiast sciagac spowrotem, po paru mentrach, to samo cialo fizyczne lecialo do eterycznego, wlacznie z tel.komorkowym znajdujacym sie w kieszeni. Elektoniczne rzeczy, (tel.) lecialy. Nie zgadzal sie tylko czas na tel. obcinalo minuty na zegarku, jakby ich nagle zabraklo. Oosbiscie mysle , ze moze czlowiek wpasc w ta mgle i sie tam na dluzej zawiesic. Czy zawsze sie powroci, hm. Trudno powiedziec. Opowiadal, rowniez , ze tam w tej mgle sie dobrze slyszy towarzyszace mu osoby w chwili samego znikniecia i pare razy zostal obudzony w tej mgle obawami znajomych. Szukali go zaniepokojeni. , To go sciagnelo bezposrednio do miejsca , w ktorym wlasnie go szukali. Ale mowie, kolega sie zapiera , ze ma swiadkow, ale moze zmysla i ma halucynacje:))) |
|
|
|
22.01.2017 - 08:35
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Czy sie zdarzaja materiaizacje? ha, pod nosem sie zdarzylo obemaniakom na zlocie cos dziwnego, wzbudzajac ogolna wesolosc. Kiedys w Muchowie, gdy przyjechala ekpa filmowa i nagrywalismy film o obe, z prawdziwymi kamerami i calym straganem filmowym przyszla kolej na mnie. ludzie opowiadali do kamery swoje przygody. Gdy sam mialem opowiadac , jakos kiepsko sie poczulem, myslac iz nie dam rady mowic wprost do mikrofonu. Wtedy siedzialem na lawce, przy ognisku i zastanawialem sie jak zwiac, by mnie nie dorwali,
Zbyszek teraz ty , ktos co rusz mnie upominal. Wtedy dziwnie mnie wcielo i uslyszalem glos niefiz. znajomego a schowaj sie w krzaki, haha. usmiechnalem sie rozbawiony, nie bez takich jaj , drogi kolego i zatopilem sie w bezruchu, na tej lawce, wiedzac iz ciagle nadal na niej siedze. Troche trwalo to moje zagapienie sie w niczym, az jakos sie dowiedzialem ze obeszlo sie be ze mnie. Po latach powiedziala mi Conchita, ludzie opowiadali ,iz podobniz schowalem sie w krzakach, gdy przyszla kolej na mnie. Jakos sie w nich ukrywalem, by mnie nie znalezli. . A wiec ktos mnie musial w nich widziec, Hahha, tak sobie teraz mysle, do diabla, to kto siedzial w tych krzakach, bo ja napewno nie. hej jest tutaj jeszcze ktos z starej ekipy w Muchowie, co mie w wtedy widzial? Jak to wyjasnic? .Zacma kielbasiana, jakies zatrucie , czy materializacja krzaczna ze strachu przed kamerami:))) ? |
|
|
|
Curly Materializacja Ciała? 18.06.2016 - 23:54
Lisk A mogę zapytać co to jest ten "sektor urzec... 19.06.2016 - 02:25
MadziaKK Ja mogę spróbować, bo kojarzy mi się z kaiąż... 19.06.2016 - 10:29
Lisk CYTAT(MadziaKK @ 19.06.2016 - 11:29)... 20.06.2016 - 01:22
Obserwator Weźcie mnie ze sobą xD 19.06.2016 - 17:38
MadziaKK CYTAT(Lisk @ 20.06.2016 - 02:22) Czy... 20.06.2016 - 08:59
Rafael198 sektor urzeczywistniony to mój aktualny problem
w... 22.01.2017 - 19:01
klucznik Rafael ja to raczej widzę tak.
Myślisz wyjścia ... 24.01.2017 - 10:25
Rafael198 CYTAT(klucznik @ 24.01.2017 - 10:25)... 25.01.2017 - 13:23
klucznik CYTAT(Rafael198 @ 25.01.2017 - 13:23... 25.01.2017 - 15:43
Zielarz Gajowy Rafael:
"Czlowiek, który ma niską wibracj�... 24.01.2017 - 12:28![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |