oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Materializacja Ciała?
Curly
post 18.06.2016 - 23:54
Post #1

Przechodzień

Grupa: Validating

Notatnik

Cześć
czy jest tu ktoś, kto spróbowałby odpowiedzieć na pytanie: czy jesli trafi się na sektor urzeczywistniony
(Vadim Zeland) w oobe, to może się ciało do niego zmaterializować i tym samym nie wrócić do ciała?
Pozdrowienia :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Rafael198
post 22.01.2017 - 19:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

sektor urzeczywistniony to mój aktualny problem
wczoraj w nocy po raz kolejny świadomie, trzeci raz z rzędu, w kolejny dzień, przez wibracje, udało opuścić mi się ciało, wyglądało to tak że unoszę się w górę, po czym ciągnie mnie jakaś siła z wielką prędkością, lecę w próżni tylko po to by ocknąć się w pokoju, w tym samym alternatywnym pokoju, gdzie spostrzegam że mam materialne, fizyczne ciało nie energetyczne, nie przejdę przez ścianę, czuje żyły na dłoniach i twardość fizyczność własnych dłoni, tym samym wiedząc że moje prawdziwe ciało śpi, im dłużej znajduje się w tamtym miejscu tym bardziej wydaje mi się fikcją że mam jakieś drugie ciało po drugiej stronie, to co widzę jest równie rzeczywiste, włącznie z ciałem i otoczeniem, jak to co teraz postrzegam
im dłużej znajduje się w tamtej rzeczywistości tym mocniej mnie ona pochłania, tracę pamięć odnośnie ciała i tego co wiem teraz
myślę że to właśnie jest odpowiedz na amnezje wcieleń, pamięć jest nadpisywana, gdy świadomość doświadcza danego ciała i rzeczywistości, odzyskujemy ją gdy porzucamy otrzymane ciało i otoczenie, taki kontrolowany matrix

ja ci wierze, że można zostać w takim miejscu jak ktoś czytał castanediego, sztukę, to don juan ostrzegał w sztuce śnienia przed zagrożeniem tam pozostania, z tego względu, że świadomość ma nadpisywaną pamięć i tamten świat bendzie uważać za prawdziwy a ten za sen iluzje,

ile razy ćwiczę obe, tyle razy doświadczam taj samej rzeczy z jednego matrixa w drugi, czuje że lece z 10s bardzo szybko w próżni ale budze się w innym ciele i identycznym otoczeniu, jedynie co mogę zrobić to narazie wrócić, bo mam pamięć ciała, ale głębsze fazy snu usuwają pamięć, a w raz z pamięciom można stracić ciało, gdyby nie mechanizm który powoduje obudzenie
podpisuje się pod tematem i uważam że jest to możliwe, co więcej istnieje możliwość niepowrotu, gdzie nasze ciało bendzie w śpiączce, a jeżeli świadomość duch nie wróci do ciała, to ono z barku energii padnie

puki co nie udaje mi się przełamać bariery sektora urzeczywistnionego, ktoś specjalnie mi go wrzuca, mimo woli, to jak alternatywna klatka
przyszłość sama pokarze
ps. świetny temat ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park