|
|
02.02.2017 - 20:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam ! Zastanawia mnie jeden typ moich doświadczeń mianowicie podróż podczas świadomego przejścia, czy snu co jest teorią narzuconą jakby programująca nas tylko i wyłącznie do uzyskania takiego stanu. A chodzi mi o podróż jakby w czasie do innych mnie, jakby wielowymiarowości mej osoby poprzez naruszenie kogoś jakby podczas wehikułu czasu. Wiem że może to zabrzmieć dziwnie wręcz schizofreniczne doświadczenie się kłania, nie będąc ciałem fizycznym jesteśmy nieśmiertelni, czy aby na pewno system jest prawdziwy a właściwie czy ktoś kto ma bardziej rozwiniętą technologie nei kontroluje wszystkiego poprzez religie czy teorie, chociażby szkolne wpajanie drogi fałszywej tak jak to robią media, radio, prasa. Wszystko służy do podporządkowania, a testujacy bawiący sie w Boga tego który jest zbiorem wszelkiego bytu we wrzechswiecie, wraz z równoważącym go złem które zasilamy.Całość jakby z filmu science fiction. Ale czy aby na pewno ? To jakby powrót kogoś kto wskazał jak mamy życ, a mógł być taka osobą Jezus cofnął się w czasie bardziej rozwinięty by zmienić postępowania przodków dążących do samozagłady. To tylko przykład tego jak mogła zostać wykorzystana bardziej rozwinięta istota...Czasami mam wrażenie że podczas snów ktos mi się wkrada i zmienia scenerie bym po pobudce czuł niesmak i zdenerwowanie na osoby które brały udział w tym śnie, jakby zapis zastraszanai i negatywnych emocji. Mam tylko pytanie czy wy przypadkiem tak nie macie ?
|
|
|
|
![]() |
02.02.2017 - 21:05
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam ! Zastanawia mnie jeden typ moich doświadczeń mianowicie podróż podczas świadomego przejścia, czy snu co jest teorią narzuconą jakby programująca nas tylko i wyłącznie do uzyskania takiego stanu. A chodzi mi o podróż jakby w czasie do innych mnie, jakby wielowymiarowości mej osoby poprzez naruszenie kogoś jakby podczas wehikułu czasu. Wiem że może to zabrzmieć dziwnie wręcz schizofreniczne doświadczenie się kłania, nie będąc ciałem fizycznym jesteśmy nieśmiertelni, czy aby na pewno system jest prawdziwy a właściwie czy ktoś kto ma bardziej rozwiniętą technologie nei kontroluje wszystkiego poprzez religie czy teorie, chociażby szkolne wpajanie drogi fałszywej tak jak to robią media, radio, prasa. Wszystko służy do podporządkowania, a testujacy bawiący sie w Boga tego który jest zbiorem wszelkiego bytu we wrzechswiecie, wraz z równoważącym go złem które zasilamy.Całość jakby z filmu science fiction. Ale czy aby na pewno ? To jakby powrót kogoś kto wskazał jak mamy życ, a mógł być taka osobą Jezus cofnął się w czasie bardziej rozwinięty by zmienić postępowania przodków dążących do samozagłady. To tylko przykład tego jak mogła zostać wykorzystana bardziej rozwinięta istota...Czasami mam wrażenie że podczas snów ktos mi się wkrada i zmienia scenerie bym po pobudce czuł niesmak i zdenerwowanie na osoby które brały udział w tym śnie, jakby zapis zastraszanai i negatywnych emocji. Mam tylko pytanie czy wy przypadkiem tak nie macie ? O ile dobrze Cię zrozumiałam to... dużo osób ma tak jak Ty, przynajmniej tak słyszałam. Sen to stan specyficzny, archonci lubią się nam w niego wtłaczać. Coś zmieniać. Tak żebyśmy nie odczytali prawdziwego sensu przekazu. Cały ten świat ustawiony jest pod kontrolę, manipulację. A czy ten świat jest prawdziwy? Matrix. Dla niektórych to tylko teoria, dla innych prawda |
|
|
|
Foks Podróż Między Wymiarowa 02.02.2017 - 20:13
Foks CYTAT(Nieświadoma... @ 02.02.2017 - 21... 02.02.2017 - 21:13
Nieświadoma... CYTAT(Foks @ 02.02.2017 - 21:13) Dzi... 02.02.2017 - 21:16
Shagy Poruszyłeś bardzo ważną kwestię, którą pró... 03.02.2017 - 11:09
Zielarz Gajowy i pytanie kto jest człowiekiem kto programem.
Py... 03.02.2017 - 23:50
Foks Co do ras obserwuje ludzi i cos w tym jest, jakby ... 05.02.2017 - 13:39
Shagy CYTAT(Zielarz Gajowy @ 03.02.2017 - 23... 05.02.2017 - 01:34
Zielarz Gajowy wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu..
Tak po... 05.02.2017 - 07:53
Foks CYTAT(Zielarz Gajowy @ 05.02.2017 - 07... 05.02.2017 - 13:33
Shagy CYTAT(Zielarz Gajowy @ 05.02.2017 - 07... 05.02.2017 - 20:01
Isabel Martin CYTAT(Shagy @ 05.02.2017 - 20:01) ta... 05.02.2017 - 20:32
PigsOnTheWings ee Foks, kto ci podskoczy, przecież ty kozak jest... 05.02.2017 - 22:12![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |