oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Mopoże Ktoś Wyjaśnić?
sabina2222
post 13.03.2017 - 19:50
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam Was serdecznie,
mam nadzieję, że swoim pytaniem nie przynudzę. Piszę, ponieważ znalazłam w końcu - tutaj - temat, z którym kryłam się przed ludźmi dotąd. Doświadczenia poza ciałem przezywam. Natomiast, czy jest to możliwe aby w astralu doświadczyć przemocy? Nie odniosłam dosłownych obrażeń ale czułam ból i gwałtowność zdarzeń. odniosłam wrażenie, jak gdyby ktoś - inny byt w tym świecie chciał za wszelką cenę zrobić mi krzywdę. Ostatecznie napaść na moją osobe minęła ale czułam początkowo strach. Później zaczęłam się bronić i wszystko było ok. Czy mogę liczyć na kilka słów doświadczonych bardziej użytkowników. do dzisiaj nie wiem jak to mam rozumieć? Dziękuję z góry za uświadomienie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Isabel Martin
post 13.03.2017 - 20:30
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Moim zdaniem w astralu wszystko jest możliwe. Tam wszystko jest jednością. Jak najbardziej więc można zaznać przemocy od jakiegoś wypartego aspektu siebie. Diabelskie siły, tajemnicze złe moce - to wszystko jest nieuświadomioną częścią ludzkiego umysłu.
Pamiętaj, że jesteś świadomością, której nikt i nic nie może skrzywdzić :-)

+Quote Post
sabina2222
post 13.03.2017 - 20:52
Post #3

Gość Rodziny
*

CYTAT(Isabel Martin @ 13.03.2017 - 20:30) *
Moim zdaniem w astralu wszystko jest możliwe. Tam wszystko jest jednością. Jak najbardziej więc można zaznać przemocy od jakiegoś wypartego aspektu siebie. Diabelskie siły, tajemnicze złe moce - to wszystko jest nieuświadomioną częścią ludzkiego umysłu.
Pamiętaj, że jesteś świadomością, której nikt i nic nie może skrzywdzić :-)

Dziękuję bardzo. To doświadczenie z pewnością mnie nie odstraszyło na tyle aby odpuścić przez lęk to wspaniałe przezycie a jedynie umocniło w przekonaniu o sile swojego 'ducha' (jak sądzę)
Jeszcze raz dziękuję :)

+Quote Post
Tulsi
post 13.03.2017 - 21:51
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(sabina2222 @ 13.03.2017 - 20:52) *
Dziękuję bardzo. To doświadczenie z pewnością mnie nie odstraszyło na tyle aby odpuścić przez lęk to wspaniałe przezycie a jedynie umocniło w przekonaniu o sile swojego 'ducha' (jak sądzę)
Jeszcze raz dziękuję :)

Nie ma tak że w astralu wszystko jest pięknie i cudownie. Mnie też od czasu do czasu atakuje jakaś cholera pod postacią ciemnej chmury. Czuję w niej bezinteresowną nienawiść i chęć mordu. Ale jak przestaję się jej bać, to zanika sama, robi się bezsilna:)

+Quote Post
sabina2222
post 13.03.2017 - 22:02
Post #5

Gość Rodziny
*

CYTAT(Tulsi @ 13.03.2017 - 21:51) *
Nie ma tak że w astralu wszystko jest pięknie i cudownie. Mnie też od czasu do czasu atakuje jakaś cholera pod postacią ciemnej chmury. Czuję w niej bezinteresowną nienawiść i chęć mordu. Ale jak przestaję się jej bać, to zanika sama, robi się bezsilna:)

Dziękuję,
intuicyjnie wybrałam przyjemność i poszukiwanie, i tak tez się stało - minęło. Ale cieszę się, że teraz mogę liczyc na Wasze wpisy - byłam zagubiona i nie wiedziałam, że to jest TEMAT znany również innym. Poczułam ulge i napływ nowej energii - dziękuję

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park