oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ludzie Opętani
Andy16
post 17.03.2017 - 12:07
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wydaje mi się że znam człowieka który jest opętany przez jakiegoś złego ducha. Od momentu kiedy go poznałem, przytrafiają mi się same nieszczęścia. Odkąd go znam, już dobrych kilka razy był świadkiem wypadku albo stłuczki. Z początku się śmiałem i mówiłem że pewnie jest supermenem i sam aranżuje te zdarzenia żeby potem zabłysnąć, ale z czasem to już przestało być śmieszne. Wszyscy znamy ten moment kiedy przechodzimy obok latarni a ona nagle zapala się lub gaśnie. Ja widziałem dobrych kilka takich zdarzeń z jego udziałem. Czasami chodziło o latarnię, a raz przeraziło mnie kiedy tłumaczył mi że pewien neon już od lat się nie świeci i wskazał na niego a on się zaświecił. Po tym jak odwiedziłem go w jego domu, dostałem wielkich czerwonych krost na ciele, w okolicy pasa, które tak swędziały że drapałem się do krwi. I ten człowiek tak jakby iluminuje złem. To znaczy, robi i mówi takie rzeczy i w taki sposób że niby na pozór nie można się przyczepić ale jest w tym niekiedy taka poświata zła - nie wiem jak to wyjaśnić. Dostałem od niego koszulki ale chcę się ich pozbyć bo mam wrażenie że one są nośnikiem bardzo złej, bardzo negatywnej energii. Ten człowiek potrafi czasami być bardzo dobry, i z początku sprawia wrażenie chorego psychicznie, ale mam wrażenie że to coś o wiele gorszego niż choroba psychiczna.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pavveł
post 17.03.2017 - 21:56
Post #2

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Andy, co jest celem tematu? W Twojej wypowiedzi nie widać żadnego sprecyzowania, ani pytania... Chodziło Ci, by ludzie dzielili się historiami o opętaniach czy chcesz poruszyć opisany przez Ciebie przypadek (jeśli to drugie, to łatwiej by było coś odpowiedzieć, gdyby zadane zostało pytanie)?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park