oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Samoleczenie W Astralu
Autsajder
post 03.03.2010 - 19:47
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam panowie i panie, ostatnio coś tu nie zaglądałem. Ale mam kilka pytań, a właściwie zastanawia mnie jedno zagadnienie. Czyli samoleczenie w astralu. Jak mówi przysłowie w zdrowym ciele zdrowy duch. Więc lecząc ducha leczymy ciało fizyczne. Tylko zastanawiam się jak się leczyć ? Czy będąc w OOBE trzeba odbyć podróż, czy wychodzić z ciała aby zacząć to leczenie, pracę z energiami ? Ktoś miał z tym styczność, leczył się tak ? Z tego co oglądałem jeden z wywiadów Darka, wspominał tam o leczeniu matki. Jeśli ktoś miał jakieś doświadczenia praktyczne to czekam na odpowiedzi. Ja w swoich podróżach nie skupiałem się nad samoleczeniem. Ale teraz mnie to zagadnienie bardzo zainteresowało. Czekam na komentarze :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Amras84
post 04.03.2010 - 00:40
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kwestia czy mówimy tu o samolecznieu czy o leczeniu innej osoby. Jednakże wydaje mi się iż i jedno i drugie jest z poziomu astralnego możliwe ale na ten temat szczególowo niech się może wypowiedzą Ci bardziej doświadczeni. Jednakże twierdzę iż jest to mozliwe z astrala, bo jest możliwe także i bez opuszczania ciała. Wystarczy stan relaksacji, który notabene sam w sobie działa regeneracyjnie, jak sen. A można dodatkowo wykorzystywać w tym stanie kolejne techniki, jak autosugestia, czy wizualizacja itd itp. Ja zagadnienie samouzdrawiania znam z opracowań Jose Silvy i muszę powiedzieć że w moim przypadku są cholernie skuteczne a nie wymagają opuszczania ciała. Dzięki tym metodom udawało mi sie np. w ciągu 10 min. opanować ból zęba przyprawiający o zawroty głowy i zdrętwienie mięśni. Zlikwidowałem go prawie do zera na długi czas.

+Quote Post
Andy16
post 01.05.2017 - 22:07
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Amras84 @ 04.03.2010 - 01:40) *
Kwestia czy mówimy tu o samolecznieu czy o leczeniu innej osoby. Jednakże wydaje mi się iż i jedno i drugie jest z poziomu astralnego możliwe ale na ten temat szczególowo niech się może wypowiedzą Ci bardziej doświadczeni. Jednakże twierdzę iż jest to mozliwe z astrala, bo jest możliwe także i bez opuszczania ciała. Wystarczy stan relaksacji, który notabene sam w sobie działa regeneracyjnie, jak sen. A można dodatkowo wykorzystywać w tym stanie kolejne techniki, jak autosugestia, czy wizualizacja itd itp. Ja zagadnienie samouzdrawiania znam z opracowań Jose Silvy i muszę powiedzieć że w moim przypadku są cholernie skuteczne a nie wymagają opuszczania ciała. Dzięki tym metodom udawało mi sie np. w ciągu 10 min. opanować ból zęba przyprawiający o zawroty głowy i zdrętwienie mięśni. Zlikwidowałem go prawie do zera na długi czas.

Dokładnie, zgadzam się. Każdy z nas posiada ciało fizyczne zdolne do samoleczenia. Nie trzeba do tego opuszczać ciała fizycznego. Nie wiem czy da się to zrobić z poziomu astrala, ale po co sobie utrudniać życie? Wiem że opanować siłę umysłu do tego stopnia żeby pozwalał on samoleczyć się (bo np. jak sobie wmówisz że to niemożliwe, to istotnie nic nie zadziała), ale na pewno jest to łatwiejsze niż opanowanie sztuki zrobienia tego z poziomu astrala.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park