Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Popko Opinie
Shagy
post 23.05.2017 - 22:53
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9465

Czy ktoś był na kursach organizowanyc przez tego człowieka ? Jakie ma zdanie o nim ?
Ja uważam że jest naciągaczem i manipulantem... leje wodę o wszystkim i o niczym.

Niby daje coś na stronie za darmo ale kurs już 1000 zł ... wizyta 150 ... no jakoś musi zachęcić....
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lisk
post 05.06.2017 - 00:58
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9696

Niby ciśnie na to co sam gada, ale jak zwrócisz uwagę na detale to cuś w tym jest, np. prawie każdy ezoteryk mówi że ocenianie to coś złego, zaś popko twierdzi że ocenianie to coś normalnego, ocenianie to dar. Powiedz takiej wielce łoświeconej Magdalenie Mosalik, która niby nikogo nie ocenia, żeby przeszła w nocy przez jakąś patologiczną ulice, no nie przejdzie, czemu? bo ocenia, czyli czysta hipokryzja. Dzisiejsza ezoteryka nie potrafi rozróżnic akceptacji od braku oceny, dla nich to jest to samo.

Nom, przechodzenie z jednej otoczki do innej - to właśnie jest droga. Nie ma hop siup :P

Ty, a wiesz że ja kiedyś w nic nie wierzyłem totalny materialista, dlaczego dziś wierze? czy jakiś popko czy inny ezoteryk mnie opetał? nie, wierze dzięki fizyce, dziwne co nie?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic