Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Popko Opinie
Shagy
post 23.05.2017 - 22:53
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9465

Czy ktoś był na kursach organizowanyc przez tego człowieka ? Jakie ma zdanie o nim ?
Ja uważam że jest naciągaczem i manipulantem... leje wodę o wszystkim i o niczym.

Niby daje coś na stronie za darmo ale kurs już 1000 zł ... wizyta 150 ... no jakoś musi zachęcić....
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pigsonwings
post 04.06.2017 - 23:32
Post #2

haereticus
Nr użytkownika: 9314

z tego co mi się zdaje poziom intelektualny tych kursów jest taki nie inny niz na zasadzie wyznawcow, ludzie obwieszaja sie tym znakiem i machają wahdalem na slepo myslac ze są fajni, ale kurwa wszyscy jak jeden mąż zasilają sobą domniemany orin, abstrahując już od tego czym to jest, egregor jak i kazdy inny.

I naprawdę stwierdza mnóstwo domniemanych faktów, kto stwierdza stanowcze fakty i obwiesza innych jakimiś wisiorkami, to jest kurwa dramat.
btw. spoko gość ale komu rozsądnemu chce się słuchać tego pierdolenia banalnego.

(IMG:http://images.tinypic.pl/i/00906/dq833vgyzhm4_t.jpg)
Profile CardPM
+Quote Post
Lisk
post 05.06.2017 - 03:06
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9696

CYTAT(PigsOnTheWings @ 05.06.2017 - 00:32) *
z tego co mi się zdaje poziom intelektualny tych kursów jest taki nie inny niz na zasadzie wyznawcow, ludzie obwieszaja sie tym znakiem i machają wahdalem na slepo myslac ze są fajni

Nom, tak samo jak ludzie na tym forum, u popko machają wahadełkiem , a tu co drugi był w parku, co drugi dusze odprowadza.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic