oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wniebowstąpienie - Maha Mritenjai (w Sanskrycie)
ciciak
post 04.05.2016 - 22:53
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Pora już chyba zacząć obalać mity na ten temat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Isabel Martin
post 01.08.2017 - 19:59
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja na razie próbuję osiągnąć sahaja samadhi, a potem - się zobaczy.

+Quote Post
g00rmik
post 05.08.2017 - 10:12
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Isabel Martin @ 01.08.2017 - 20:59) *
Ja na razie próbuję osiągnąć sahaja samadhi, a potem - się zobaczy.

I jak postępy?

+Quote Post
Isabel Martin
post 07.08.2017 - 09:12
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(g00rmik @ 05.08.2017 - 11:12) *
I jak postępy?

Dwa i pół roku temu całkowicie wycofałam świadomość z ciała fizycznego. Od tamtej pory Duch jest dla mnie jedyną rzeczywistością.
Już prawie rok spoczywam w cichym błogostanie, utrzymującym się nieprzerwanie w stanie jawy, śnienia i snu głębokiego. Mam wrażenie, że właśnie to mają na myśli księża, mówiąc o "wiecznym odpoczynku". Niestety, z jakiegoś powodu panuje błędne przekonanie, iż należy się on tylko zmarłym.
Jednak ekspresja mojego ciała w ogóle nie oddaje tego, co czuję. Dla zewnętrznego obserwatora wyglądam i zachowuję się, jakbym miała depresję. Nie ma pojęcia, co dzieje się w moim wnętrzu.
Moje ciało jest biedne i zaniedbane. Jeszcze kilka miesięcy temu w ogóle tego nie zauważałam, nie zwracałam na nie uwagi. Muszę na powrót zintegrować się z nim, przekonać każdą jego komórkę, że jest światłem. Tylko to mi pozostało...

+Quote Post
Zbyszek
post 13.08.2017 - 11:22
Post #5

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(Isabel Martin @ 07.08.2017 - 10:12) *
. Muszę na powrót zintegrować się z nim, przekonać każdą jego komórkę, że jest światłem. Tylko to mi pozostało...

hej MArtin, 2 lata dosyc dlugawo. Mnie starczyl rok. Zmiataj z tego stanu swiadomosci, gdyz to zadne wycofanie z fizyka a uspienie w nim. Bierz sie w garsc, poczochraj obczysc buty, poczesaj i pedz do jakiejs dynamicznej roboty, bo cenny czas umyka

+Quote Post

Posty w temacie
4 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park