|
|
03.12.2017 - 19:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakiś czas temu pisałam o tym że mam pewnego rodzaju problem z energią - to znaczy wokół mnie dzieją się dziwne rzeczy związane z prądem, energią elektryczną. Ostatnio to bardzo, ale to bardzo się nasiliło. Słynne incydenty z zapalającą się czy też gasnącą latarnią mam właściwie na każdym kroku. Mniej więcej w 50-ciu procentach kiedy przechodzę obok jakiegoś źródła światła, to ono albo gaśnie, albo zapala się, albo zapala się i gaśnie. Do tego stopnia że ludzie zaczynają się dziwnie gapić i obserwować. Mam też problem w domu, bo ciężko mi utrzymać żarówkę żeby ona się praktycznie od razu nie przepaliła, a rachunki za prąd są bardzo wysokie. Jak już wcześniej wspominałam, mam też talent do odwoływania spotkań. Ostatnio to również bardzo się nasiliło. Wystarczy że pomyślę sobie: "Boże, jak mi się nie chce iść na to spotkanie, niech coś się stanie i niech on nie przyjdzie albo odwoła!" - i tak się dzieje. Jestem z tego powodu przerażona. Bo nie wiem czy to nie ma związku z jakimś opętaniem czy z czymś takim i czy nie będzie trzeba później zapłacić za to stosownej ceny. Chciałabym być znowu normalnym człowiekiem, bo to mi się zaczęło po spotkaniu z innym człowiekiem który również, jak wspominałam, ma podobne właściwości, i on mnie chyba jakby tym zaraził. Po pierwsze, nie wiem co zrobić żeby się tego pozbyć. A po drugie, czy w ogóle jest się czym przejmować. To trochę uciążliwe i... drogie, ale czy faktycznie ma związek z jakimiś demonicznymi siłami? Czy ktoś może wie coś na ten temat?
|
|
|
|
Isabel Martin Przeraża mnie to, co opisałeś. 03.12.2017 - 21:06
ciciak Ktoś mógłby rzec: " Kiedyż w końcu zaczn... 05.12.2017 - 10:00
ciciak Czy aby na pewno nie słyszałaś o "Kim jest... 05.12.2017 - 14:05
Andy16 CYTAT(ciciak @ 05.12.2017 - 15:05) C... 26.04.2018 - 00:49
Nieświadoma... CYTAT(Andy16 @ 26.04.2018 - 01:49) N... 26.04.2018 - 21:06
Isabel Martin Teraz dotarło do mnie, że tylko się wygłupiła... 05.12.2017 - 16:47![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |