Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Sie Wyostrzyc., J. W
Guciorek
post 04.03.2018 - 20:15
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9997

Witam wszystkich forumowiczow na wstepie.
A teraz do rzeczy :) Jak juz sie podniose w ciele eterycznym nie widze wyraznie. Wszystko jest takie ciemne bardzo. Jak by taki filtr ktory przyciemnia Ci wszystko co widzisz. Probowalem tuptac w miejscu roscierac oczy omowac itd nic nie pomaga po jakims czasie mnie cofa. Nie jest tak zawsze ale zdazylo sie juz pare razy i nie mam pomyslu co z tym zrobic. Dostane jakas rade poza "cwicz z czasem bedzie lepiej"?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 08.03.2018 - 17:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9274

Też mam często taki problem ;) Pierwsza sprawa to oczywiście to, że sen jest płytki. Na mnie często też nie działało żadne tarcie o powierzchnie, klaskanie ,zakladanie okularów ani żadne tego typu. Czasem pomagało jak po prostu czekałam, cofało mnie w końcu do ciała, lub coś się tworzyło. Ale gdy się cofałam, to próbowałam znowu.
Ale najlepszym sposobem jest systematyczna medytacja i większa świaodmość w życiu, bo mam wrażenie że wtedy nasz sen jest bardziej ,,efektywny" i głębszy, wtedy częściej wychodząc ma się dobrą fazę.
Akurat ja medytacje uwielbiam i jest dobra na wszystko, bardzo rozwija również OOBE ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic