Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Sie Wyostrzyc., J. W
Guciorek
post 04.03.2018 - 20:15
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9997

Witam wszystkich forumowiczow na wstepie.
A teraz do rzeczy :) Jak juz sie podniose w ciele eterycznym nie widze wyraznie. Wszystko jest takie ciemne bardzo. Jak by taki filtr ktory przyciemnia Ci wszystko co widzisz. Probowalem tuptac w miejscu roscierac oczy omowac itd nic nie pomaga po jakims czasie mnie cofa. Nie jest tak zawsze ale zdazylo sie juz pare razy i nie mam pomyslu co z tym zrobic. Dostane jakas rade poza "cwicz z czasem bedzie lepiej"?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Guciorek
post 13.03.2018 - 12:08
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9997

Wiesz jak się staram i wychodzę tak ze idę spać o 23 wstaje o 4, godzinkę coś robię i znów kima. to zmęczony jestem bardziej w trakcie dnia. Dziś natomiast spałem dłużej i nawet sie nie starałem chyba sobie o tym przypomniałem przez odpisanie na ten koment wczoraj i odzyskałem porostu świadomość w trakcie snu. w sumie najbardziej efektywne wyjście jak do tej pory. chyba z 10 razy mnie ściągało bliżej ciała i potem wychodziłem znów. Wgl mam pytanie apropo dzisiejszego wyjścia. Jestem u siebie w domu patrze lustro myślę... No wbijam! wskakuje w nie i nie ma tam nic tylko uczucie przemieszczania się przez przestrzeń która mnie trochę tnie jak lustro(odczucie na ciele) nie jest to nie do zniesienia ale nie jest tez przyjemne jak się nie ruszam to jest ok nie czuje tego. Tam podobno miały być moje inne części xD I jeszcze mam pytanie o zamykanie oczu czy możecie tam zamykać oczy? bo ja jak zamykam to tracę świadomość ;/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic