Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Sie Wyostrzyc., J. W
Guciorek
post 04.03.2018 - 20:15
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9997

Witam wszystkich forumowiczow na wstepie.
A teraz do rzeczy :) Jak juz sie podniose w ciele eterycznym nie widze wyraznie. Wszystko jest takie ciemne bardzo. Jak by taki filtr ktory przyciemnia Ci wszystko co widzisz. Probowalem tuptac w miejscu roscierac oczy omowac itd nic nie pomaga po jakims czasie mnie cofa. Nie jest tak zawsze ale zdazylo sie juz pare razy i nie mam pomyslu co z tym zrobic. Dostane jakas rade poza "cwicz z czasem bedzie lepiej"?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 13.03.2018 - 13:02
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9274

Nie trzeba wybudzaćsię na godzinę, starczy nawet z 5 minut byle tylko zachować świadomość ;) Nigdy nie myślałam o zamykaniu oczu w trakcie OOBE, raczej nie da sie tam ich zamknąć lub może to spowodować skupienie się na ciele fizycznym i powrocie do ciała. Nieraz w OOBE odwalają się jakieś dziwne rzeczy, spróbuj przejść przez lustro znowu, ze spokojem i miłością. Najgorsze co można mieć w Poza to strach ;)
Możesz też pomyśleć sobie że chcesz za lustrem zobaczyć kłopotliwe aspekty Ciebie itd, coś nad czym chcesz popracować. Bo ogólnie OOBE to świat symboli w wielu sprawach, ale to ty nadajesz im sens. Lustro samo w sobie jest lustrem. Ja kiedyś w OOBE lustro potraktowałam jako odbicie dla mojej aury (mogłam zobaczyć swoje kolory). Innym razem za mną zjawiła się postać która była mną w poprzednim wcieleniu. Wszystko zależy od intencji.

Pozdrawiam ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic