|
|
03.06.2018 - 20:11
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chcę podzielić się z Wami moimi dzisiejszymi zdarzeniami. Włączyłam przed spaniem utwór specjalny na głęboki sen i zasnęłam ze słuchawkami w uszach. Po czym obudziłam się i zobaczyłam postać przede mną, stała i na mnie spoglądała. Myślałam, że jestem w rzeczywistości, że nie śpię już więc chciałam złapać to coś za fraki i oklepać pięściami, niestety po tym obudziłam się naprawdę w pokoju niczego nie było. Chyba to było fałszywe przebudzenie?
Czy ma to się w ogóle do ld czy oobe? Czy było w ogóle ld czy może tylko namiastką? Po co są te fałśzywe przebudzenia i czy z nich można przejść do poza? |
|
|
|
![]() |
03.06.2018 - 20:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chcę podzielić się z Wami moimi dzisiejszymi zdarzeniami. Włączyłam przed spaniem utwór specjalny na głęboki sen i zasnęłam ze słuchawkami w uszach. Po czym obudziłam się i zobaczyłam postać przede mną, stała i na mnie spoglądała. Myślałam, że jestem w rzeczywistości, że nie śpię już więc chciałam złapać to coś za fraki i oklepać pięściami, niestety po tym obudziłam się naprawdę w pokoju niczego nie było. Chyba to było fałszywe przebudzenie? Czy ma to się w ogóle do ld czy oobe? Czy było w ogóle ld czy może tylko namiastką? Po co są te fałśzywe przebudzenia i czy z nich można przejść do poza? :) To wstęp do wystąpienia z szeregu:) powodzenie i nie bij wszystkich:):) |
|
|
|
Egy Przebudzenie 03.06.2018 - 20:11
NeuroCosmic To była rzeczywistość. Na chwilę się obudził... 04.06.2018 - 18:07
Foks CYTAT(NeuroCosmic @ 04.06.2018 - 19... 04.06.2018 - 21:40
Lotnik Witam ponownie wszystkich użytkowników po kilku ... 08.06.2018 - 22:33
Arhe Zawołajcie opiekunów :) :) 24.07.2018 - 15:11
Drag0n Hmm a ja z kolei mam ostatnio tak, że budzę si�... 19.12.2018 - 20:35![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |