CYTAT(MarcinM @ 15.06.2018 - 19:58)

lol piszesz ze to kwestia dostrojenia a piszesz jednoczesnie ze to sprawa inwidualna.
To chyba rzecz oczywista. Kwestia dostrojenia jest sprawą indywidualną. U każdego przebiega inaczej. Nie bardzo rozumiem z czym masz problem? Uważasz, że wszyscy jesteśmy identyczni i dostrajamy się tak samo, bez żadnych różnic?

To nie jest ta czerń kiedy nie mamy dostrojenia a cos zupelnie innego, poza tym w tej czerni są obrazy i obiekty przekaz odczuwanie energii oraz wysoka jakosc obrazu danych obiektów oraz postaci raczej nie swiadczy o braku dostrojenia, sama nawet czerń ma inną konstystencję bo jest bardziej przestrzenna, ciezko to opisac,
Zerknij na moją poprzednią wypowiedź. :) Napisałem:
Czasem spotykam też czerń częściowo, Nie wiem jak to opisać, żeby było zrozumiałe. Może tak (ale to będzie tylko analogia), z jednej strony czerń, z drugiej nie. :)To wszystko są właśnie błędy dostrojenia. :) Ty doświadczasz ich tak, ja inaczej. To sprawa indywidualna. ;)

ja zawsze praktycznie mam kontakt wtedy z mtj a w tej która u mnie oznacza brak dostrojenia nie spotykam go prawie nigdy
Kontakt z MTJ możesz mieć niezależnie od okoliczności. Nawet siedząc w fotelu i przeglądając net. Coś mi się wydaje, że oczekujesz niezmiennych i identycznych dla każdego recept i przepisów. Niczym receptura na ciasto drożdżowe, albo wytop stali w piecu hutniczym. Jednak każdy z nas jest inny i proces OBE, LD czy kontakt z MTJ, u każdego może wyglądać nieco inaczej. Choć oczywiści będzie co nieco podobieństw.
I właśnie o tym napisałem.