CYTAT(MarcinM @ 16.06.2018 - 22:02)

CHodzi mi o to, że ta czerń która jest u mnie nie jest błędem dostrojenia... to ty twierdzisz ze ja chce cos komuś udowodnic ze kazdy ma tak samo a jednoczesnie mi sugerujesz ze u mnie to są błędy przy dostrojeniu....
Nie prawda. Nigdzie nie napisałem, że chcesz coś komuś udowodnić. Wymieniam tylko z tobą swoje doświadczenia i poglądy w sprawie OBE. Moim zdaniem, wymiana doświadczeń jest czymś cennym. Ale już to kończę w tym wątku, bo widzę że nie ma sensu kontynuować dalszej rozmowy. Jesteś jakiś drażliwy i moje posty odbierasz jako atak na siebie.
Pozdrawiam :)
CYTAT(warmine @ 17.06.2018 - 03:00)

Istnieją dwie czernie . Jedna jest taką gdzie czujemy i wiemy że nic nie zdziałamy i świadomość jest jak po kilku głębszych czyli nasza indywidualna strefa złego dostrojenia. Oraz druga czerń bardzo tajemnicza, bardzo przestrzenna jak kosmos, otchłań bez granic , w której mamy bardzo dobrą świadomość , w której przeważnie nie ma grawitacji , pojawiają sie przed oczami dziwne lokacje na moment i widzimy ludzi , którzy śpią i nie mają świadomości, ludzi którzy wiedzą że śpią i mają kiepskie dostrojenie , ludzi którzy śpią i maja pełne ld oraz tych, którzy mają oobe. To jakby strefa w której przez moment wszyscy sie spotykają realnie i nie jest to wymysł umysłu . A potem dalej każdy kroczy swoją drogą.
Dobrze to ujęłaś. Ja osobiście lokacji, w których panuje czerń, nie traktuję jako czerni (odbierającej wszelkie wrażenia, wynikającej z braku dostrojenia). Lokacje pogrążone w ciemności, moim zdaniem, to nie czerń, tylko po prostu lokacje istniejące w takich, a nie innych warunkach. ;)
Pozdrawiam :)