|
|
01.06.2018 - 22:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witajcie!
Czy wybiera sie ktoś z was na Harmonię Kosmosu Janusza Przedmorskiego? Powstał pomysł by się razem robić i zrobić taki mini zlot. Co wy na to ? Wóda dziwki i lasery ! oraż średnia hawajska dla każdego. Ciepłe wygazowane piwo w cenie. Jedzenie również załatwiam. Może nie tak dobre jak makdonald ale kto powiedzial ze makdonald jest dobry. Dodatkowo na głównej scenie czeka mnie wykład. TO jak ? jedziecie ? porobimy eksperymenty wspólne |
|
|
|
![]() |
26.06.2018 - 21:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mówiąc pouczanie innych mam na myśli wywyższanie się i uczenie innych, chęć dowartościowania się...
każdy kto posiedzi troszeczkę w ezoteryce zaraz chce nauczać innych, myśli że już wszystko wie i chiałby aby każdy myślał tak jak on... mylące, powtarzają po książkach i filmach które obejrzeli Jeśli chodzi o tarot to działa, nie zaprzeczam, ale to podpowiadają złośliwe byty, które lubią lubią robić psoty a na harmonię przyjeżdżają oszuści pokroju np jana taratajcio który wymyśla różne dziwne rzeczy i sprzedaje to jak złoto np. radyjko to odstraszania złych bytów, nunczako itp swojego czasu działał z podleckim a to pouczacie innym mnie nie interesuje, a kwestia czy to jest łatwo życie to jest to duże uproszczenie, ja za kasę zarobioną ten sposób nie wynajmuję dziwek i nie kupuję koksu i nie prawię jakiś kazań, ludzie często mają ból dupy ze ktos np bierze kase za tarota a sami jakby mieli okazję to by brali , to jest taka hipokryzja |
|
|
|
MarcinM Harmonia Kosmosu 2018 01.06.2018 - 22:12
warmine Zielarz wykorzystaliśmy Twój pomysł i liczymy,... 01.06.2018 - 22:48
MarcinM Nie mają programu a harmonia tuż tuż XD nikomu... 13.06.2018 - 19:59
warmine A ja mam program Harmonii :)
https://republikasle... 17.06.2018 - 20:06
warmine Pozdrowienia ze zlotu :) Okazał się bardzo bardz... 24.06.2018 - 16:26
Shagy z 10 lat temu przestałem chodzić na takie EZOTER... 25.06.2018 - 20:40
MarcinM chodzi o kasę jak wsżedzie w życiu... nie wiem ... 26.06.2018 - 09:38
Shagy ale znam ludzi którzy np wróżą a uczyli sie 2 ... 27.06.2018 - 07:23
TyHu Temat zamykam, robił się spam.
Ponadto zostało... 29.06.2018 - 10:38![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |