Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Harmonia Kosmosu 2018, Z tematu o ID: 12132
twistoid
post 28.06.2018 - 09:21
Post #1

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

CYTAT(MarcinM @ 25.06.2018 - 21:09) *
Najgorszy zlot tam był. Nie dość że miejsce beznadziejne jeżeli chodzi o logistykę, to jeszcze nie było pogody a było bardzo zimno ja miałem problemy z dojechaniem tam. Właściwie tylko ja Magda sie dobrze bawiliśmy. Ale jedno mi ten zlot pokazał. Hipokryzje ludzi, którzy na niego jeździli. Było mało ludzi roman narzekał ze było głosno a sam zawsze darł mordę, kazik tez sie cos czepiał i to mocno ze tego nie skomentuje . KUrwa to żenujące było bo zawsze na zlotach oprócz tego wlasnie co tam był zawsze było głosno i to u romana najbardziej trolownia długo nie spała. Były jakies zjebane komentarze ze ja sie z magdą schlałem i z INES i ocenianie. Pozniej z innych zlotow szczyt to co roman robił przy patrycji w moją stronę było juz czystym chamstwem

Ty się lepiej zastanów nad sobą i swoim zachowaniem. To co o*jebałeś to było milion razy bardziej gorsze i słabe niż cokolwiek co do ciebie ppwiedziałem, traktowaliśmy cię jak brata, a ty okazałeś się Judaszem. Może to i dobrze.Cieszę się że się na tobie poznałem. Nie pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- twistoid   Z: Harmonia Kosmosu 2018   28.06.2018 - 09:21

Go to the top of the page
Start new topic