|
|
01.06.2018 - 22:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witajcie!
Czy wybiera sie ktoś z was na Harmonię Kosmosu Janusza Przedmorskiego? Powstał pomysł by się razem robić i zrobić taki mini zlot. Co wy na to ? Wóda dziwki i lasery ! oraż średnia hawajska dla każdego. Ciepłe wygazowane piwo w cenie. Jedzenie również załatwiam. Może nie tak dobre jak makdonald ale kto powiedzial ze makdonald jest dobry. Dodatkowo na głównej scenie czeka mnie wykład. TO jak ? jedziecie ? porobimy eksperymenty wspólne |
|
|
|
![]() |
29.06.2018 - 10:38
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Temat zamykam, robił się spam.
Ponadto zostało usunięte posty nie związane z tematem.Załóżcie osobne tematy. Nie piszemy postów jeden pod drugim chyba że jest to uzasadnione np. gdy post dotyczy określonego czasu,w którym został napisany ale wtedy proszę o edytowanie postu np w taki sposób (EDIT (czas) : treść) Dodam jeszcze że forum nie jest miejscem w ,którym publicznie się kogoś obraża , wyciąga rzeczy z przeszłości.Szczególnie jeśli to są sprawy prywatne tych osób nie dotyczą osób trzecich przebywający na tym forum. W przyszłości za takie rzeczy odpowiednie osoby zostaną ukarane warnem lub nawet banem.Nie będę patrzył kto ma rację po prostu zostanie ukarana osoba ,która zaczeła konflikt ponieważ ja nie jestem od rozwiązywania czyiś konfliktów tylko od pilnowania porządku na forum. Jeśli ktoś czuje się poszkodowany przez taką sytuację jaka miała miejsce w tym temacie może mi o tym powiedzieć i osoba zostanie ukarana. Pozdrawiam TyHu |
|
|
|
MarcinM Harmonia Kosmosu 2018 01.06.2018 - 22:12
warmine Zielarz wykorzystaliśmy Twój pomysł i liczymy,... 01.06.2018 - 22:48
MarcinM Nie mają programu a harmonia tuż tuż XD nikomu... 13.06.2018 - 19:59
warmine A ja mam program Harmonii :)
https://republikasle... 17.06.2018 - 20:06
warmine Pozdrowienia ze zlotu :) Okazał się bardzo bardz... 24.06.2018 - 16:26
Shagy z 10 lat temu przestałem chodzić na takie EZOTER... 25.06.2018 - 20:40
MarcinM chodzi o kasę jak wsżedzie w życiu... nie wiem ... 26.06.2018 - 09:38
Shagy Mówiąc pouczanie innych mam na myśli wywyższan... 26.06.2018 - 21:15
Shagy ale znam ludzi którzy np wróżą a uczyli sie 2 ... 27.06.2018 - 07:23![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |