Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pokoje Na Chacie
geo
post 15.08.2007 - 23:40
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1694

Hmm czasami jak wchodze na Chat to widze jak ludzie piszą różne rzeczy niezwiązane z OOBE.Myślę że na chacie powinien być utworzony pokuj hyde park w ktorym mozna byloby rozmawiac na kazdy temat,oraz pokoj pomoc w ktorym mozna by bylo udzielac wskazuwek osobom potrzebującym :Dwiecie o co chodzi.sam czasami potrzebuje helpa i glupio mi sie wtracic w rozmowe i pytac o cos.probowalem zrobic pokoj na chacie ale po kilku minutach znika.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
nerhaa
post 17.08.2007 - 01:01
Post #2

Guests

Pokoje dzisiaj testowaliśmy i jest z nimi jak najbardziej wporządalu.

Z adminami nie przesadzajmy - Day wchodzisz raz na tydzień to chcesz gadać o oobe, a jak się siedzi np. CAŁY dzień to się rozmawia o wszystkim i niczym - tam się też mamy integrować i poznawać a nie pierdzielić ciągle o tym samym - stay cool;)

Ale PurpleCat co do czatu - można wywalić skiny i modyfikacje wyglądu jak jest możliwość, bo często są wojny kto jaki kolor a jakie tło etc:) A tło zostawić białe, bo kolorowe czcionki na szarości są takie nijakie i ograniczona możliwość zróżnicowania - a wchodzi tam teraz niemało osób nawet.

--edit--
Day - spox tylko, ja się nie czepiam ani nic z tych rzeczy, żeby nie było, luzik, pis end loffff...
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic