|
Te ale jakies inne. Pare razy czytałem takie teksty i nie połapałem sie o co chodzi.Są w nich wnioski dla mnie drugorzedne., a ważne moim zdaniem nie zostaly postrzezone.Pelno w nich barwnych opisow i strzelającego swiatla.Przeczkole! Ludzie badają fragmęty i rozpisuja sie. Mnie tez brakuje wiedzy z .Eterycznego i fizycznego .Dlatego nie chce sie wypowiadac o calosci. Synteza zarysowała mi sie juz dawno.Gryzie mnie jeszcze jakie cialka w jakiej sytuacji zostają wyparte samodzielnie a kiedy w grupie.Mam inne spojrzenie na dymensje a szczególnie ciałka bedace jego częścią..Czemuś innemu przypisuje zmianę stanów śwaiadomosci. Ale jeszcze nie gotowe. Proszę czekać Jak ważne sa nasze eksperymenty nie muszę mówic.Tylko podróznicy mają możliwosc poznania ciałek- co one za jedne!!! Ci przepychają sie na wszelkie sposoby.Dlatego jestem u was.Proszę was zmieńmy teoretyczne ,bo idą nowe czasy a my nie gotowi. Marzy mi sie by już w 1 klasie wisiała tabelka stanów swiadomosci nad tablicą.. a dzieciaki malowały astralniaka na tornistrach..i scianach
Puki sie to nie stanie bedziemy sie kopac i gryżć z obawy o życie. Pewnie nie dlugo u Brusa na kursach bedzie obowiązkowe urywanie głowy i całowanie dziewczyn . Ha ha Joasia od Brusa jest za....
|