oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Luka, Błąd, Niedociąnięcie W Metodach Na Oobe...
obe_jerry
post 16.08.2007 - 22:38
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Na czacie przed chwilą doszliśmy do pewnego wniosku.
Oobe jest trudne - zaraz pojawią sie pewnie komentarze tych ktorzy wychodzą co noc że to bardzo latwe i wystarczy mocno chcieć i długi ćwiczyć.
Łatwo mówić tym którym to sie udaje, albo przychodzi bez wiekszych problemów.
Oobe jest trudne - powtarzam - ale jednak.... trudne może nie jest lecz...

... no właśnie
Problem polega na tym, że istnieje wiele metod na OOBE, jednak w większosci są skomplikowane, czasochłonne lub męczące a w dodatku nieskuteczne w 100% - BA! zeby chociaz w 50% były to by był sukces.
Otóż uważamy że zarówno w tych metodach jak i w nas samych istnieje jakiś brakujący element, który blokuje nas przed OOBE, lub jakieś niedociągnięcie które nam tego nie umożliwia. Być może opuszczamy ciało co noc - jednak nie świadomie.
Ci którym sie udaje robić to świadomie - odnaleźli tą lukę i błąd w metodach jednak o tym nie wiedzą. Robią COŚ ...a raczej takie male "coś" inaczej niz inny - i to jest droga do ich sukcesu.
Coś nas blokuje, coś niepozwala, coś myli, zaciera drogę.
A teraz mały APEL do tych którym się udaje to bez problemu.
Spróbójcie zaobserwować o jaki błąd i luke tutaj chodzi. Podzielcie sie z nami.
Tym razem nie jest to prośba o gotową technike, przepis na ciacho-oobe.
Jedynie pomoc w odnalezieniu tego złotego środka.
Może to coś banalnego jednak jest to coś wielkiego jednocześnie.
Pozdrawiam i dziekuje nerhaa'owi, Angellowi i starrowi dzieki którym doszliśmy do takich wniosków.
Może niektórym bedzie sie zdawać ze to glupoty i kolejny beznadziejny post, jednak coś w tym jest.
Dlaczego tylko garstka ludzi wychodzi?? Pomimo ze setki innych osób nie mniej i nie lżej trenuje,ćwiczy dniami i nocami i bardzo tego chce?? Bo ta garstka nieświadomie odnalazła klucz do tamtego świata.
Proszę was w imieniu wszystkich niestrudzonych podróżników o głębsze zastanowienie się nad tym i podanie własnych pomysłów, refleksji.
Jak OBE REBELIA to REBELIA!!

-----EDIT#1-----
proponuję także dodawać wasze afirmacje, nastawienie z jakim udajecie sie w "nieznane", wskazówki których nie było nigdzie indziej.
Jeśli ktoś nie ma nic do dodania - niech po prostu nic nie dodaje ;P
-----EDIT#2-----
I proszę nie wspominać już nic o Hemi-Sync, dźwiękach, metodzie 4+1 i ciałkach.
Tego jest pełno i nie zalezy nam na powielaniu tego samego.
Mam nadzieje że temat jest zrozumiały i będziecie się wypowiadać mądrze, na temat, wnosząc nowe elementy, porady i mam też nadzieję że wspólnie uda nam się odnaleźć ten złoty srodek, klucz do bramy tamtego świata.
Żadnych wspomagaczy!
OOBE jest naturalnym stanem i tego sie trzymajmy.
Temat nie jest jedynie moją inwencją a zbiorowym apelem, prośbą i pytaniem w imieniu szerokiej społeczności....
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Marcin181
post 17.08.2007 - 14:36
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

moim zdaniem po prostu trzeba trenować! nikt od razu nie wychodził! te osoby które wychodzą i uważają ze to jest proste mają z pewnością coś bardziej rozwinięte niż nowicjusze! ch*** wie czy są to czakry czy ciałka!czy co innego. nie wiem! xD ale z pewnością jest to coś co sprawia że mogą wyjść! opanowali coś pewien szczegół o czym być może nie mają pojęcia! i nie mogą nam go przekazać!"Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość to już nie szczegół" przydał by sie jakiś fajny kurs! jak dobrze pamiętam paciorek miał takie coś stworzyć! jest gdzieś na forum ten temat! ale nas olał! naprawde stwórzcie jakiś kurs! wy starzy astralni wyjadacze! pomyślcie o nas!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- obe_jerry   Luka, Błąd, Niedociąnięcie W Metodach Na Oobe...   16.08.2007 - 22:38
- - Slothia   Jarek, jesteś fajny ;) dalej co tam miało być?....   16.08.2007 - 22:53
- - nerhaa   Tu było coś innego, ale edit Jerrego mnie oświe...   16.08.2007 - 23:03
|- - starr   Juz 1 punkt mamy="nie oczekuj, rób swoje...   16.08.2007 - 23:15
- - bachu   Wiem, że już było wałkowane, ale jak to mówi�...   17.08.2007 - 01:08
- - nerhaa   no nie miało być o metodach, ale o lukach w każ...   17.08.2007 - 01:10
- - set.h   Moje spostrzeżenia: Jest mi łatwiej wyjść jeż...   17.08.2007 - 06:35
- - noizz   U mnie zasadnicza role odgrywa MOTYWACJA. Jesli ni...   17.08.2007 - 08:35
- - Conchita   Ja jestem straszny leniuch, więc tylko przed samy...   17.08.2007 - 08:52
- - Ketrab   No więc zostałem poporszony o wypowiedź więc s...   17.08.2007 - 09:56
- - set.h   Ketrab wszystko zwięźle i na temat. "Metod...   17.08.2007 - 10:17
- - Conchita   O zgodzęsię w 100% - ja też od tego zaczynałam...   17.08.2007 - 10:26
- - damiano   Gdzieś tu była mowa o kawie. Czy to dobry sposó...   17.08.2007 - 11:02
- - nerhaa   Miałem już nie pyskować, to nie będę :) CYTA...   17.08.2007 - 11:28
- - Marcin181   moim zdaniem po prostu trzeba trenować! nikt ...   17.08.2007 - 14:36
- - mind trainee   A może by tak każdy podróżnik jak odbyło się...   17.08.2007 - 14:50
- - VVi   Jak tylko rano wstałam, to poczułam, że coś w ...   17.08.2007 - 19:20
|- - Slothia   VVi: metoda Nerhy oraz Bruce'a Moen'a wła...   17.08.2007 - 19:25
- - VVi   Wyobraźnia jest bramą do innych światów. Wstyd...   17.08.2007 - 19:34
3 Stron V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park