Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Gdzie Umieszczamy Reklame Googla? - Forum OOBE

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Gdzie Umieszczamy Reklame Googla?
Gdzie dać pasek z reklamami?
Suma głosów: 16

pieczywo
post 19.08.2007 - 17:40
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Ten "sponsor" mi za bardzo nie podchodzi... nie lubie tego rodzaju reklamy, dlatego staram sie klikac w linki na dole. Nie chcialbym zeby forum zamienilo sie w jedna wielka reklame bo kiedys nie bylo ich w ogole. Tak... wiem, ze potrzebna jest kasa na utrzymanie forum, ale chyba te reklamy google na dole powinny wystarczyc. Proponuje przeniesc reklame z dolu do sekcji pomiedzy tymi wszystkimi panelami (moj blog, moje albumy, asystent...) a linijka " Park im. Roberta Monroe : Forum oobe.pl > Park im. Roberta Monroe > Techniczne". Bedzie bardziej widoczne.
Co o tym sadzi reszta?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lukasz
post 20.08.2007 - 02:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76

jeżeli zostanie tak jak jest teraz, reklama jest widoczna, oraz przekłada się to na wyświetlenia strony z reklamą. Jednak jak umieścisz po lewej czy po prawej, więcej osób będzie klikało, a bo chyba nie trzeba nikogo namawiać, bo wiemy że z tego żyje nasz admin :)

Cat, napisz na gg: 4325642 Jak nie napiszesz to możesz stracić "pare" dolców
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic