|
Terytorium systemu przekonań to obszar na którym mieści się grupa ludzi o takich samych przekonaniach zastanawiam się czy to nie jest jakby ich wspólne OSPUO tyle że ci ludzie trafiają tam po śmierci. Z tych focusów które Monroe opisywał i w większości z nich byłem to żadnego nie mógł bym przyrównać do OSPUO - F10 i F12 to stany umysłu - przy F12 świadomość jest bardziej poszerzona, w F15 odczuwa się zanik czasu ale nic poza tym, w F21 to jest inny system energetyczny opisywałem kiedyś co tam spotkałem nikt jakoś do dzisiaj nie opisał swoich relacji z tego obszaru to trudno mi porównać i jakieś sensowne wnioski wyciągnąć. F22 i F23 to obszary systemu przekonań wyglądają różnie zależy na co natrafimy np. w jednym natrafiłem na piękne tereny na których roiło się od świątyń Muzułmanów. F27 - park wielokrotnie odwiedzałem to miejsce przypomina ziemię ale ludzie po śmierci tam trafiający mają wpływ na to co tam widzimy, są tam też gdzieś różne Centra. F34/35 czułem się tu jak na arenie między galaktycznej dziwne przeżycie. Jakbym miał obstawiać to OSPUO umieścił bym gdzieś pomiędzy F12 a F15 ale to tylko moja teoria ;].
|