Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Za Duzo Informacji...tez Niedobrze :|
monisiaaa
post 20.08.2007 - 19:57
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 1540

Jak był podobny temat albo zly dział to wywalcie tego posta gdzieśtam ;)
Jaka metode wybierac ? chce ogarnac wszystko na raz i wyprobowac co najlepsze z tego co wyczytalam w necie....

no więc...poczatki...tu czytam,tam czytam,wiadomo chce poglebiac wiedze.
ale szczerze mowiac momentami głupieje.
w ciagu dnia skupiac sie na swoich rekach...tak tak to wszystko jest sen...ok,medytacja....ok patrze sie na cos,zamykam oczy i wizualizuje sobie wszystko,smak,kolor,ksztalt ( bo takie cwiczenia pomagaja,a jak,to trzeba ),lezenie w trawie,myslenie o zyciu,przyrodzie,odciecie od swiata i ludzi...wieczorem przed snem zmeczenie,jakis ruch,zeby bylo latwiej ze wszystkim...no i przed samym snem masakra :| -> wyprobowac metode oobe czy skupic sie tylko na ld ? wybrac metode 4+1,tunel,pociag,pierscienie ? czy skupic sie na odbieraniu wibracji,pojawiania sie obrazow,a moze odliczac od 100 do 0 ? a moze olac wszystko i pozwolic snom jak zwykle miec swoj tor i czekac i zobaczyc co sie przysni...moze znowu cos sie spelni (prorocze sny obce mi nie sa )...
licze na intuicje i prosby do NF ale boje sie ze robie cos nietak i nie pyknie
mial ktos takie poczatki ?
i ktore metody wybral jako takie pierwsze z pierwszych ?
pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Noro
post 21.08.2007 - 00:53
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1763

CYTAT(Soul @ 21.08.2007 - 01:27) *
Interesuje sie oobe w zasadzie 3 dni mam 2 pytania 1. czy ten 10 dniowy kurs z tej strony rzeczywiscie mi pomoze w osiagnieciu oobe i czy jak juz sie naucze osiagac oobe to zawsze przezd sanem jak nawet nie bede chcial oobe bede mail te drgawki pewnie to nie bylo by przyjemnie miec je kazdej nocy ;/

Soul... Dlaczego piszesz w temacie Moniki?

Ale postaram się Ci pomóc...
"Czy 10 dniowy kurs może Ci pomóc w osiągnięciu OOBE?"
Z jednej strony może tak, z drugiej raczej nie...
Chodzi od Twojego nastawienia do OOBE, jeśli przeczytasz sobie tylko kilka artykułów i myślisz że Ci to wyjdzie po 3 dniach to zapomnij w ogóle że się tym interesowałeś! To trzeba trenować... Trenować Trenować i jeszcze raz TRENOWAĆ! Musisz dostosować plan wyjścia specjalny dla swoich potrzeb, naucz się dostrzegać kiedy Twój umysł jest rozbudzony a ciało uśpione... Nie możesz się zniechęcać! To podstawa... Jeśli raz Ci się nie uda to pomysł, "Dzisiaj nie poszło... Ale jutro mi się uda na 100% :)" Musisz być cholernie pewny że to teraz Ci się uda!
Musisz chodzić dosłownie "NABUZOWANY" energią odo wyjścia :)
Nie oszukuj sam siebie... Jeśli się boisz, to postaw wszystko na jedną kartę - "Wychodzę i Koniec! :P"

Dodam jeszcze jeden konkretny aspekt:
Niektórym udaje się przy pierwszych próbach a inni muszą trenować długie tygodnie, miesiące...

PS. Nie kieruj się zbytnio tym co napisałem bo też interesuję się tym dopiero jakiś czas i nie wiem czy nie popełniłem jakiegoś błędu...

Czekaj na opinie innych, i następnym razem nie wcinaj się komuś do tematu... ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic