Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Za Duzo Informacji...tez Niedobrze :|
monisiaaa
post 20.08.2007 - 19:57
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 1540

Jak był podobny temat albo zly dział to wywalcie tego posta gdzieśtam ;)
Jaka metode wybierac ? chce ogarnac wszystko na raz i wyprobowac co najlepsze z tego co wyczytalam w necie....

no więc...poczatki...tu czytam,tam czytam,wiadomo chce poglebiac wiedze.
ale szczerze mowiac momentami głupieje.
w ciagu dnia skupiac sie na swoich rekach...tak tak to wszystko jest sen...ok,medytacja....ok patrze sie na cos,zamykam oczy i wizualizuje sobie wszystko,smak,kolor,ksztalt ( bo takie cwiczenia pomagaja,a jak,to trzeba ),lezenie w trawie,myslenie o zyciu,przyrodzie,odciecie od swiata i ludzi...wieczorem przed snem zmeczenie,jakis ruch,zeby bylo latwiej ze wszystkim...no i przed samym snem masakra :| -> wyprobowac metode oobe czy skupic sie tylko na ld ? wybrac metode 4+1,tunel,pociag,pierscienie ? czy skupic sie na odbieraniu wibracji,pojawiania sie obrazow,a moze odliczac od 100 do 0 ? a moze olac wszystko i pozwolic snom jak zwykle miec swoj tor i czekac i zobaczyc co sie przysni...moze znowu cos sie spelni (prorocze sny obce mi nie sa )...
licze na intuicje i prosby do NF ale boje sie ze robie cos nietak i nie pyknie
mial ktos takie poczatki ?
i ktore metody wybral jako takie pierwsze z pierwszych ?
pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
monisiaaa
post 21.08.2007 - 06:37
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 1540

dzieki Spyro ;)
Soul -> poczatkowe zadania z kursu wydawaly mi sie banalne np ta reklaksacja...ale to wszystko pozniej sie przydaje,uwierz :)...wiec do roboty ! :)
a jak osiagniesz oobe to sam zobaczysz ze nie bedzie mowy zeby nie chciec tylko more and more doswiadczen z tym zwiazanych...nie wiem,ja nie mialam,ale jestem tego pewna.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic