|
|
24.08.2007 - 12:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzisiaj w nocy przeżyłem dziwne zjawisko podczas OBE, ale od początku.
Poszedłem spać około godziny 24.00 położyłem się grzecznie do wyrka. Zacząłem medytacje Kundalini Reiki. Czułem jak wszystkie moje kanały energetyczne są przeczyszczane i uzdatniane. Przypomniało mi się, że wg. badań znajomego radiestety kolorem którego teraz najbardziej potrzebuje to kolor biały. Zacząłem więc wizualizować sobie wszechotaczającą mnie biel. Po chwili utraciłem świadomość. Otworzyłem oczy, stałem przy swoim ciele. Dostrojenie bardzo słabe, nie mogłem się nawet podnieść z ziemi. Przypomniałem sobie co robiłem chwile przed urwaniem świadomości i zacząłem kontynuować wizualizacje białego koloru. Delikatnie uniosłem się nad ziemie. Dostrojenie się ustatkowało. Zastanawiałem się przez chwile co robić i stwierdziłem, że polatam bo i tak nie ma nic ciekawszego do zrobienia. Zbliżyłem się do okna i nagle... usłyszałem takie głośne "buch" czy coś w tym stylu. Coś we mnie przywaliło. Zacząłem lecieć w strone ciała. Nie wiem jak leciałem nie zwracałem na to uwagi, jedyne co mnie ciekawiło, dziwiło i przerażało to to dlaczego ja wracam do ciała i co mnie pieprzło. "Upadłem" na swoje ciało, poczułem gorąco w głowie. Miałem bardzo głupie uczucie. Jakby głowa znajdowała się już w CF, a reszta ciała była jeszcze w astralu, nic nie było by w tym dziwnego, ale reszta ciała nie chciała wrócić, bądź nie mogła. Cała dygotała. Wiecie jak wyglądają drgawki? Takie cos miało moje ciało astralne. Po chwili jednak uspokoiło się i poczułem gorąco w całym ciele. Otworzyłem oczy. Zobaczyłem błysk, bez grzmotu i huk deszczu. Na dworze masakryczna burza, dawno takiej nie było. Moje pytanie brzmi... Czym było to przez co wróciłem do ciała? Czy miało to jakiś związek z burzą? Dodam, że obudziłem się dokładnie po 4 godzinach od medytacji, przeczekałem godzine i miałem drugie OOBE w którym wszytko już było wporządku i nic wielkiego się nie wydarzyło. Pozdrawiam Z góry dzięki za pomoc. P.S Naszło mnie też przemyślenie, że może burza to manisfestacja w fizycznym świcie zmian zachodzących w astralu? |
|
|
|
![]() |
24.08.2007 - 13:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Co ciekawe - przypominam sobie, że dawno na jakiejś stronie - pisało, by nie wychodzić w czasie burzy. Nie rozumiałam dlaczego....Właściwie dalej nie rozumiem, ale twoje zdarzenie jest ciekawe.
Pozdrawiam Cieplutko. |
|
|
|
paciorek Burza 24.08.2007 - 12:11
Zbyszek Burza to manifestacja sil we wszystkich dymensjac... 24.08.2007 - 13:15
OBE Maniak . 24.08.2007 - 15:40
paciorek Dzięki za odpowiedź Darku.
Spanikowałem zaraz p... 24.08.2007 - 19:09![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |