|
|
23.08.2007 - 14:55
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bardzo fajne to forum ale za mało takich rozrywkowych tematów. Ja jeszcze nie doznałem OBE, ale mam do was taką prośbę :)
Piszczie tutaj jakie było wsze najlepsze przeżycie w OOBE.(Lub wklejajcie linki do postów w notatniku) Co robiliście np, gdzie sobie polecieliście itp:D |
|
|
|
![]() |
24.08.2007 - 17:17
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Moze napisze w jaki sposob uatrakcyjnic sobie obe i jak ja to robie. Na pewno kazdy po kilkukrotnym wyjsciu chcial stworzyc sobie jakas ladna kobiete ale mimo wysilkow sie to nie udawalo. W jakikolwiek sposob bym nie kombinowal nic mi z tego nie wychodzilo. Udawalo mi sie jedynie stworzyc jakis niewyrazny ksztalt lub jakies cienie na scianie. Odkrylem bardzo prosty sposob na to. Wystarczy stanac przed zamknietymi drzwiami i pomyslec ze zaraz wyjdzie nimi najpiekniejesza kobieta o jakiej mozna tylko marzyc. Nie mija 5 sek. jak drzwi sie otwieraja i naszym oczom ukazuje sie nasz twor lub nie nasz tego nie jestem w stanie stwierdzic. Ale nalezy zachowac ostroznosc z zamiarem macania jej gdzie popadnie, poniewaz zdarza sie ze jakas sila nie pozwala nam na to. Ostatnio ktos niewidzialny gilgotal mnie nie dajac mi mozliwoscia podejscia do niej.
|
|
|
|
KCW Wasza Najlepsze Oobe 23.08.2007 - 14:55
DeEmO_oN Hiii moje najlepsze obe bylo wczoraj, najlepsze dl... 23.08.2007 - 18:28
monisiaaa gratulacje yeah :D
;) 23.08.2007 - 18:30
ciciak Moje naj... (używanie naj równa się branie się... 24.08.2007 - 22:29
Angello Ciężko mówić o czymś najlepszym, bo wybierać... 25.08.2007 - 08:52![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |