|
|
27.08.2007 - 11:54
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam,
mam mały problem z osiągnieciem OOBE - problemem tym jest najzwyczanjniej strach. Nie jest to strach o to, że nie wróce do ciała, zgine czy zesram sie w baty, ale o to, że zobacze TAM coś czego widzieć bym nie chciał (teściową przykładowo hahaha). Jak to jest, czy po wejściu można zobaczyć rzeczy, o których najchętniej byś nawet nie rozmawiał? |
|
|
|
![]() |
| Angello |
27.08.2007 - 13:31
|
|
Guests |
Ja nie zobaczyłem jeszcze ani jednej rzeczy, której bym się bał. Wole się nie wypowiadać za innych, bo ludzie są różni i niektórzy naprawdę fantazje mają niesamowite, albo zwyczajnie ściemniają.
Chociaż za tą teściową to bym nie ręczył. Szansa, że ją zobaczysz wcale nie jest taka mała. ;) Moim zdaniem przebywanie w astralu jest bezpieczniejsze niż przechodzenie przez ulice. Ale mam za małe doświadczenie żeby brać to za pewnik. |
|
|
|
27.08.2007 - 20:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Ja nie zobaczyłem jeszcze ani jednej rzeczy, której bym się bał. Wole się nie wypowiadać za innych, bo ludzie są różni i niektórzy naprawdę fantazje mają niesamowite, albo zwyczajnie ściemniają. Chociaż za tą teściową to bym nie ręczył. Szansa, że ją zobaczysz wcale nie jest taka mała. ;) Moim zdaniem przebywanie w astralu jest bezpieczniejsze niż przechodzenie przez ulice. Ale mam za małe doświadczenie żeby brać to za pewnik. Jemu nie chodziło o bezpieczeństwo, ale o strach. Co do fantazjowania, na jakiej podstawie wnosisz te oskarżenia. Niech cię kiedyś wyciągnie za nogę z ciała 2 metrowa strzyga. Na pewno nie zrobi to na tobie wrażenia ;).. Życzę miłych lotów. Do autora tematu, jest to całkiem możliwe. Możesz nawet ujrzeć rzeczy o których byś nigdy nie pomyślał, a jednak tam będą;). Takie akcje mają raczej rzadko miejsce, trzeba się po prostu nauczyć je ignorować, nie popadając w panikę.. Ostatnio wychodząc z ciała znalazłem się w mieszkaniu mojej zmarłej babki, która na mnie krzyczała żebym wracał. Wiem że to nie była naprawdę ona, tylko bot.. także można go spokojnie zignorować.. Jeżeli spotkasz kiedyś teściową nie zaprzątaj sobie nią głowy:). Pozdro. |
|
|
|
| Angello |
27.08.2007 - 22:02
|
|
Guests |
No to zaczynamy
Jemu nie chodziło o bezpieczeństwo, ale o strach. Na temat napisałem w pierwszym akapicie. Drugi miał po prostu zobrazować, że bardziej obawiać możemy się świata fizycznego niż astrala.. moim zdaniem. Co do fantazjowania, na jakiej podstawie wnosisz te oskarżenia. Niech cię kiedyś wyciągnie za nogę z ciała 2 metrowa strzyga. Na pewno nie zrobi to na tobie wrażenia ;).. Życzę miłych lotów. Zwyczajnie, przypuszczam, iż część historii grasujących po internecie jest zmyślona. Bez podstaw, czyste, intuicyjne przypuszczenie. Zapewniam Cię, że strzygi nie spotkam, ponieważ nie mam pojęcia co to jest. Jeśli jej zadaniem jest wyciąganie z ciała to chyba jednak dobra istota, nie sądzisz? ;) Już to gdzieś napisałem, ale się powtórzę. Staram się odpowiadać na pytania na podstawie własnych doświadczeń! W związku z tym, proszę Was.. bierzcie to pod uwagę gdy zaczynacie krytykować moje posty. |
|
|
|
Roy Strach 27.08.2007 - 11:54
kamglow dziwna sprawa Roy :) POdobna do czytania Trip Rapo... 27.08.2007 - 14:07
Antwan ja tez sie boje :D dzisiaj moja pierwsza próba oo... 27.08.2007 - 16:27
Roy No troche strach :P jedyna rzecz która mnie hamuj... 27.08.2007 - 17:39
kamglow Lubie moją "teściową." :) he he he he... 27.08.2007 - 21:51
daywalker Ok, czyli na temat pisania bzdur w internecie, te�... 27.08.2007 - 22:09
Angello CYTAT(daywalker @ 27.08.2007 - 23:09... 28.08.2007 - 09:24
Soul Ja w sumie jeszcze nie doswidczylem oobe ale tak z... 28.08.2007 - 21:05
Roy E, tam - nie ma sie co kłucić :D
Ja przykładowo... 28.08.2007 - 09:15
Antwan to jest temat o strachu wiec :D czy np w oobe moge... 28.08.2007 - 21:55
daywalker No raczej, lodówa..;) A tak na poważnie to nie k... 29.08.2007 - 23:45![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |