|
|
28.08.2007 - 07:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dziś w nocy przeczytałem 10 pierwszych sesji projektu cheops.
Jeżeli ktoś nie wie czym jest projekt cheops to daje linka do strony: http://www.projekt-cheops.com/ W tych 10-ciu sesjach jest ogromna ilość informacji o Ziemi, nas, przeszłości, przyszłości itp Lucyna jest medium, przy pomocy transu, hipnozy lucyna "podróżuje" do jednej za swoich inkarnacji (albo reinkarnacji...?). W poprzednim życiu była córką kapłana biorącego udział w budowie piramidy. Na jednej z początkowych sesjach medium nawiązuje kontakt z jakąś duchową istotą. Samuell (tak się przedstawiła ta istota) mówi przez Lucyne. Sesje polagają za zadawaniu pytań z początku inkarnacji Lucyny a później Samuellowi. To było krótkie streszczenie... a teraz kilka ciekawych informacji: Na początku o piramidzie i troche o projekcie co się dało dowiedzieć od Ki (inkarnacji medium): Ki jest córką kapłana Juno. Piramidę pomagali budować skrzydlaci bracia. Pochodzą oni z drugiej Ziemi Aszun (gdzieś w Orionie). Tylko Juno i Cheops znali plany budowy piramidy. Skrzydlaci Bracia odwalali prawie całą robotę. Pod koniec budowy piramidy najukochańszy władca Cheops zmarł. Został pochowany coś pomiędzy swinksem a piramidą. Został pochowany skromnie a w grobie nikt nie został z nim zasypany. Swinks istniał 1000lat przed piramidą cheopsa. Przeniesiono go z atlantydy. A teraz troche o atlantydzie: Atlantyda miała być wyspą "bogów". Zamieszkiwali ją skrzydlaci bracia i inne wysoko rozwinięte byty. Były tam 4 rasy: biała najbardziej rozwinięta i żółta, czarna i czerwona, rasy który "uczyły się" od białej. Po upadku atlantydy każda z ras skierowała się w inną strone. Najlepsi uczeni osiedlili się w egipcie. Atlantyda pozostawiała wiele "pamkiątek" po sobie, wiele z nich nie wytrzymało działalności czasu. Znaleziono kryształowe czaszki, a szmaragdowe tablice są w grobowcu faraona. A teraz odpowiedzi Samuella na pytania związanie ze śmiercią itp. Po śmierci dusza trafia do przeczekalni. Wg mnie to składa się z kilku etapów, ale nie będę o tym pisał... Jeżeli dusza decyduje się zejść na ziemie to wybiera najpierw jaki będzie, w jakiej będzie rodzinie itp. Robi sobie też postanowienie wynikające z poprzednich doświadczeń, my to nazywamy karmą. Dopiero po narodzeniu "wbija" do ciała. Jeżeli się rozmyśli i nie trafi się szybko inny chętny to dziecko umiera. Przed powrotem na Ziemie następuje czystka pamięci, usuwają się wcześniejsze doświadczenia z świadomości. Dzieci do 5 lat czasem opowiadają jak były dorosłe, że przydażym im sie wypadek itp. Czasem dzieci pamiętają swoje wcześniejsze wcielenie/a, często o tym nie mówią bo się boją ośmieszenia a jak mówią to często rodzice myślą że to sen. Gdy dzieci dorastają wyostrzają im się inne zmysły i zapominają swą poprzednią inkarnację. Jeszcze nic nie napisałem o projekcie faraon :D już pisze ;] Samuell, jak później się okazuje EN-KI jest synem Jahwe.... można go nazwać duchem św. Najwyższy Bóg zlecił mu dozór nad Ziemią. Ludzie jako jedyne istoty dostały własną wolę. Inne byty musiały być posłuszne Bogu, a my dostalismy wolną rekę. Od 2000 roku do 2012 roku odbywa się czystka. Po czystce jeszcze 1000 lat "sprzątania" by Ziemia wraz z ludźmi była idealna. EN-KI wspomiał że Ci, którzy zostaną "wyczyszczeni" (usunięci podczas czyszczenia) nie wrócą już nigdy na ziemia, już się nie zreinkarnują. Troche śpiący jestem ;/ i większość informacji zapomniałem -.- EN-KI pisał dużo o rozwoju duchowym, systemach energetycznych, złych duchach, nawet pisał o wampirach energetcznych :D Przepraszam z moją ortografię i zapraszam do przeczytania chociaż jednej sesji :) Dużo osób napewno napiszą że chanelling to nie jest najwiarygodniesze źródło informacji... |
|
|
|
silverek84 1. Temat nadaje się do Hyde Parku
2. Taki temat j... 28.08.2007 - 08:19
AuroN Jestem nowy na tym forum i przepraszam za robienie... 28.08.2007 - 16:07
silverek84 Nie no spoko nic się przecież takiego nie stało... 28.08.2007 - 18:12![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |