oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Strach
Roy
post 27.08.2007 - 11:54
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam,
mam mały problem z osiągnieciem OOBE - problemem tym jest najzwyczanjniej strach.
Nie jest to strach o to, że nie wróce do ciała, zgine czy zesram sie w baty, ale o to, że zobacze TAM coś czego widzieć bym nie chciał (teściową przykładowo hahaha).
Jak to jest, czy po wejściu można zobaczyć rzeczy, o których najchętniej byś nawet nie rozmawiał?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 27.08.2007 - 22:09
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Ok, czyli na temat pisania bzdur w internecie, też odpowiadasz na podstawie własnych doświadczeń. Jeżeli czegoś nie przeżyłeś, to znaczy że tego nie ma, bądź jest bardzo prawdopodobne.. Ciekawe. Tak się składa że ja również odpowiadam na podstawie własnego doświadczenia, tak jak to uczyniłem w tym topiku. Hehe, zapewniam cię że to nie była jeszcze krytyka:). Zwyczajna wymiana zdań.

+Quote Post
Angello
post 28.08.2007 - 09:24
Post #3

Guests

CYTAT(daywalker @ 27.08.2007 - 23:09) *
Ok, czyli na temat pisania bzdur w internecie, też odpowiadasz na podstawie własnych doświadczeń. Jeżeli czegoś nie przeżyłeś, to znaczy że tego nie ma, bądź jest bardzo prawdopodobne.. Ciekawe. Tak się składa że ja również odpowiadam na podstawie własnego doświadczenia, tak jak to uczyniłem w tym topiku. Hehe, zapewniam cię że to nie była jeszcze krytyka:). Zwyczajna wymiana zdań.

Dokładnie, po internecie grasuje tyle dzieciaków, że wielkim błędem byłoby brać wszystko na poważnie. Spotkałem się z tym wiele razy i dlatego mowa o doświadczeniu. Jedna z moich filozofii brzmi: "traktuj wszystkich jak kłamców, dopóki nie masz wystarczających podstaw aby im uwierzyć". Ty już dawno zdobyłeś mój szacunek i uznanie dlatego jestem w stanie uwierzyć Twoim słowom, ale nie każ mi przyjmować ich jako własnych przekonań. Z chrześcijańskich dogmatów jeszcze nie mogę sie 'wyleczyć' i choćby z tego powodu wszystkie informacje płynące z zewnątrz są przeze mnie teraz bardzo mocno filtrowane.

Roy zapytał się czy można zobaczyć w astralu coś czego się boimy, więc odpisałem mu, że ja nie widziałem, a tchórz ze mnie straszny. Poziom adrenaliny zwiększa mi się nawet na widok malutkiego robaczka o 2 metrowych 'strzygach' nie wspominając.

Edycja, bo zapomniałem coś dodać. ;)
To pogrubione w zeszłym poście do wszystkich się odnosiło, a nie konkretnie do Twojego posta.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park