Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Działające Czaty...
obe_jerry
post 21.06.2007 - 20:16
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 881

Dlaczego nie wchodzicie na czat oobe??:> Przecież już działa zarówno ten stary z polczatu jak i TestowyChat. Nie spać!! Wchodzić na czata i nadrabiać to co stracilismy przez ten czas:D Jesli ktos uwaza ze cos stracił :P
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
JaCoOoOoS
post 28.08.2007 - 16:38
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 616

Witam

Usłyszałem, że niektórzy z was optują za dwoma czatami, do rozmów o OOBE i o dupie Marynii. Tak więc postanowiłem wyjść naprzeciw waszym oczekiwaniom i wspólnie z Ravandilem stworzyliśmy pokój na serwerze devilczatu łudząco podobny do dawnego polchatu. Po długiej rozmowie z adminem mam jego zapewnienia, że nie ma tych luk w zabezpieczeniach co polszmata i jak do tej pory nie było problemu z hakerami a sewer ma już kilka lat. Ile jest w tym prawdy nie wiadomo, w każdym razie devilczat jest kompatybilny z klientami i botami polchatu. Tak więc jeśli się tam wybieracie możecie spotkać waszego starego przyjaciela, tępego komunistycznego bota =P. Na starym polszamtowym pokoju 24 h na dobe stoi zezowata_zakonnica_inc informująca nowoprzybyłych o przeniesieniu czatu i kieruje ich na www.oobe.pl.
Próbowałem sie skontaktować w tej sprawie z purple catem ale on nie odpowiada więc biorę inicjatywę we własne ręce i zamieszczam poniżej link do tego pokoju:

http://devilczat.mydevil.net/room.php?room=oobe.pl

Pozdrawiam
JaCoOoOoS
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic