|
Siema, mam dziwny problem, heh no moze nie nazwe tego porblemem ale dziwnym zajwiskiem, otóż od ponad tygodnia czuje ciepło w dłoniach, jakby energia, gdy o nich pomysle to cieplo jest silniejsze, i nawet jak juz nie mysle to sie utrzymuje, albo np. ogladam tv a tu czuje gorąco w dłoniach, dotykam sie, np. dotykam dłonią klatki piersiowej i po chwili biore dłon a to miesje jest bardzo ciepłe. jakbym przyułozył do klatki cos gorącego i je odsunął.... Co to mzoe byc ?? Czyzby energia ? Ma to cos wspłlnego z bioenergioterapeutyką ?
P.S. Wczoraj mialem tez cos ciekawego, siedziałem i czytałem ksiązke ale mi sie znudziła wiec myslałem o 3 oku, siedze i siedze i mysle o nim, po chwili czuje silny puls w tym miesju, między oczami i oraz ciepło... Lekko dotykam tegho miejsca i zaczynam masowac(moje dłonie juz od kilku minut sa bardzo ciepłe) i nagle czuje ze jak przesuwam palec w jakies miejsce to tak jakby prąd przechodził w tym miejscu, taki lekki, jak dotykam dłon to czuje to samo, jak srodek czoła, usta to tez.... spróbowałem jezyka i poczułem taki zimny prądzik, co to moze byc ?
|