oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Niewychodzi mi :(, sam nie dam rady
kopek_2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A czy to jest konieczne żebym leżał na osi północ-południe, bo moje łóżko jest ustawione inaczej

Ten post edytował kopek_2
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SadaM

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1.Możesz spróbować z Hemi-Sync lub z BrainWave Generator. Jeśli znasz angielski to tu masz więcej informacji. Ponadto masz tam wiele presetów. Teraz potrzebujesz tylko słuchawek stereo i ewentualnie zrać kolo godziny dudnień na .wav i potem przekonwertować to na .mp3 i wrzucic na jakis odtwarzacz albo nagrac na plytke(wtedy nie musisz konwertować), jeśli tak jak mnie odgłos buczenia komputera nie pozwala się skoncentrować.

2. Czy kiedy kładziesz się do łóżka z zamiarem pozostaniu na krawędzi snu, to jesteś zmęcony czy wypoczęty? Jeśli zmęczony to nic dziwnego, że zasypiasz. Najlepiej idź spać na 4-5 godzin(dobrze byłoby przed snem afirmować, że obudzisz się po 4 czy 5 godzinach, abyś obudził się samoistnie po zakończeniu snu, a nie sztucznie poprzez budzik), i dopiero potem spróboj wejść w stan alfa. Powinno pomóc, umysł jest wtedy już wypoczęty, a ciało dalej śpiące.

Trzymam kciuki i pozdrawiam,
SadaM
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park