|
Tak oczywiscie, od tego jest forum, ale wszystkie te pytania ktore tu zadales zostaly juz kilka razy poruszane. Jednak odpowiem na nie ktore z nich.
"Jak to wogóle jest, znajdowac się w astralu?"
Czujesz niesamowita (nawet mozna powiedziec przytlaczajaca) wolnosc, milosc, podniecenie, uczucie "ucieszonej" "wznioslej" duszy.
"jak widzą oczy?"
W astralu nie masz oczu (jednakze jak wspominalem wczesniej mozna je wykrztalcic) tylko widzisz calym cialem astralnym (360*) koncentrujesz sie tylko na wybranym punkcie a reszta (tak jak na ziemi) zostaje pominieta.
"Czy świat jest taki jak w realu?"
Po części tak, po czesci nie. W astralu mozesz sie prznosic w miesca realne (do 2 pokoju, do kolegi, na Bahama :) ) Ale istnieja tam rozne plaszczyzny (inne wymiary - nie wiem jak to nazwac) w ktorych istnieja inne istoty, mozesz z nimi porozmawiac. Tak jak na ziemi niektore sa nastawione przyjaznie, a niektore wrogo. Ktore jest jakie - odczujesz sam.
"Można czuć smak i zapach? " Odpowiedz brzmi mozna. Jezeli czytasz Monroe "podroze poza cialem" to on w ktoryms momencie ksiazki wymienia w % ktore zmysly tam odczywamy (tzn. mamy je wszyskite, lecz niekiedy po pare %).
"Nie wiem czy to możliwe ale chyba otworzyłem astralne oczy" Mysle ze nie, istnieje cos takiego jak "trzecie oko" mozliwe ze to otworzyles, ale moglo byc tez tak jak ty mowisz.
Mysle ze takie odpowiedzi cie satysfakcjonują (nie pisze tego z ironia) i jestes z nich zadowolony? Tak wiec pytaj jezeli czegos nie wiesz, lecz najpierw proponuje przjzec forum,
pzdr, Lukasz.
|