oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Strata Kilkunastu Oobe ;p
rafal
post 31.08.2007 - 11:24
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam. Jestem poczatkującym. Tzn nieświadomym poczatkującym, gdyż wcześniej można powiedziec doświadczałem efektu obudzenia ciala astralnego lecz nie wiedzialem co to jest. Myślałem ze mam padaczke gdy wibracje sie zaczynaly i strach uniemożliwiał mi wyjscie gdyż byly one nieprzyjemne dla mnie i zawsze chcialem sie obudzić lecz czasem nie bylo to łatwe. Całkiem prztypadkiem natrafiłem na efekt OOBE i teraz wiem co straciłem.

Czytając różne artykuły na ten temat wszyscy piszą o metodzie 4+1 a u mnie stan obudzenia ciała astralnego występował zawsze nad ranem gdy słonce wpadało mi do pokuju czyli ok godz. 6-7 rano. Przeważnie mialem 2-3 razy po przebudzeniu. Czasem wyrywalem sie z transu, budzilem sie i znowu mialem wibracje. Przeważnie były to soboty albo niedziele - moze w jakiś sposób odreagowywalem po 5dniach szkoły ;p? Pierwsze takie wrażenie mialem moze 1,5roku temu moze dłuzej nie pamietam dokładnie bo to zignorowałem nie wiedząc co to. teraz wiem co straciłem, gdyż od tamtej pory bylo jeszcze kilka do kilkunastu okazji aby wyjśc.

Teraz zaczalem wykonywać zadania z oobe.pl. Mam nadzieje że się powioda i dadza efekty. Co polecicie na poczatek? Jakąs ksiązke, trening, artykuły?

Pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
rafal
post 31.08.2007 - 20:25
Post #2

Gość Rodziny
*

Notatnik

Mam pytanie jezeli stosuje metode 4+1 to po rozbudzeniu ja kłade się na plecy gdyż w tej pozycji trudno mi zasnąć. Potrafie leżeć ponad 1h oczywiście rozluźniony i z chęcią doznania oobe. Czy mam leżeć dalej czy też położyć się w pozycji w której spie i usnąc? Sory za takie pytanie ale jestem poczatkującym ;p i nie wiem dokońca. Wiem ze czekanie powinno zaowocować ale czy tak długo? Jak w waszym wypadku to wygląda? Rozbudzacie się i potem cierpliwie czekacie nawet 1,5h? Czy też usypiacie w pozycji trudnej dla was do zaśnięcia?

+Quote Post
DeEmO_oN
post 31.08.2007 - 20:32
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

CYTAT(rafal @ 31.08.2007 - 21:25) *
Mam pytanie jezeli stosuje metode 4+1 to po rozbudzeniu ja kłade się na plecy gdyż w tej pozycji trudno mi zasnąć. Potrafie leżeć ponad 1h oczywiście rozluźniony i z chęcią doznania oobe. Czy mam leżeć dalej czy też położyć się w pozycji w której spie i usnąc? Sory za takie pytanie ale jestem poczatkującym ;p i nie wiem dokońca. Wiem ze czekanie powinno zaowocować ale czy tak długo? Jak w waszym wypadku to wygląda? Rozbudzacie się i potem cierpliwie czekacie nawet 1,5h? Czy też usypiacie w pozycji trudnej dla was do zaśnięcia?

Ja zawsze leżę na plecach, udaje mi sie wyjść po 30 min :) pomyśl logiczne skoro do obe potrzebny jest paraliż i leżysz już tak godzine to po co to marnować i zmieniać pozycje? Pozdrawiam

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park