oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> BrainWave Generator, "boje się" go używać.
ozzy
post 05.12.2006 - 10:37
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich.

Chciałbym przedstawić kilka problemów zw. z BWG.

1. Pierwszy powód dla którego nie używam BWG jest taki, że od tych dudnień i szumów można ogłuchnąć! I niestety nie jest to śmieszne, szczególnie dla kogoś kto(ja) ma babcie która kilka lat pracowała przy głośnych maszynach a dzisiaj trzeba do niej prawie krzyczeć.

2. Kiedy korzystam z BWG to boje się zamknąć oczy, bo gdy to zrobie to całkowicie trace kontakt z otoczeniem i nie wiem co dookoła mnie się dzieje. Nic nie słyszę, nic nie widzę. Mało przyjemne...

I to właściwie wszystko. Jak narazie najdłuższe moje korzystanie z BWG to 10min (preset BUILT IN: Learning Aid (subliminal)). Więcej korzystałem z Hemisync - Concentration bo jest delikatniejszy i cichszy.

Jeszcze jedna sprawa - w/g mnie żeby poprawnie to działało to trzeba wyłączać equalizer kiedy słuchamy np. na odtwarzaczu mp3. Mam rację?

3. Poradźcię coś... macie podobne problemy?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lukasz
post 05.12.2006 - 21:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Tuchodzi raczej o przyzwyczajenie, co w stylo reakcji warunkowych. np: latwiej ci powiedzmy usnac na prawym boku, ale nie na plechach, prawy bok kojazy ci sie ze spaniem. tak samo dzialaja te dzwieki, jezeli osiagniesz przy pomocy ktoregos z dzwiekow wibracje to przy kolejnej probie one przyjda ci o duzo latwiej bo twoj umysl bedzie kojazyl ta muzyke z wibracjami. Mysle ze trudnosc przy odsunieciu dzwiekow polega na tym ze nie trudno bedzie ci wywolac wibracje lecz bedziesz musial szukac calkiem innego sposobu ktory bedziesz stosowal przy wywolywaniu wibracji.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park