Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Paraliż Fizyczno-astralny
pieczywo
post 03.09.2007 - 08:34
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Przez weekend chodziłem niewyspany wiedziełem, że najblizszej nocy moze coś ciekawego się wydażyć. Stało się to, czego się (wczesniej) bałem zamin dowiedziałem się, ze to nalezy do OBE. Leże sobie i nagle czuje silne cisnienie... opadam powoli w dół. Zarówno dźwieki jak i ciśnienie napiera na mnie ze wszystkich stron. Nie moge się ruszyć, a właściwie ruchy są mocno spowolnione. Kiedyś bałem się tego panicznie... najnormalniejszym wytlumaczeniem z nienormalnych bylo to, że opanowuje mnie jakiś demon. Teraz przygladam się temu spokojnie, bo co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Wracam do reala. Otwieram szybko oczy, widze hipnagogie na tle pokoju! Mrugam kilka razy... znikają. Ponownie samoistnie opadam. CIŚNIENIE OGROMNE! Zauwazam, że oddech fizyczny mam spowolniony. Przyzwyczajenie do szybszego tempa oddychania może spowodowac uczucie duszenia się. Sytuacja opanowana... badam całą reszte. Chwila! Moze to jakies zageszczenie czasowe: spowolnione ruchy poza ciałem, spowolniony oddech, wszystko w zwolnionym tempie, oprocz mysli. Szkoda, że nie pomyslalem o przesunieciu świadomosci w drugie ciało.
Mieliście takie coś?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
silverek84
post 03.09.2007 - 14:23
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 68

Bardzo ciekawe doświadczenie Pieczywo. Niestety nie spotkałem się z czymś takim a szkoda bo może było by ciekawie.

Pozdr )
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic