oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Generator
Drag0n
post 04.09.2007 - 14:40
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

,,Płyta OOBE

Na płycie znajduje się nagranie, które wprowadzi Cię w stan skupienia Alfa (tzw. Focus10 według numeracji Monroe. Institute) i głębiej.Dzięki płycie oraz treningu ktorego opis znajduje sie w dolaczonym poradniku juz w pierwszym tygodniu ćwiczeń osiągniesz stan OOBE! "

Takie cos jest tutaj:

http://www.allegro.pl/item220061110_genera...prawdz_to_.html

Ma ktos z was taką plytke albo chociaz cos na LD ? Jesli tak to prosze uploadujcie mi ją na jakis serwer np, rapidshare. ;]
albo jak wiecie skad ja pobrac to podajcie strone.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bobek_balinek
post 04.09.2007 - 20:05
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Heh.. o ile mi wiadomo. trudno wyjsc na falach alpha xD bo to słaba faza.. co do nagrań.. w holerke ich w sieci.. przeszukaj nasze forum.. tam gdzies ktoś dał pare nagrań. m.in Bytofa. xD

+Quote Post
Drag0n
post 05.09.2007 - 15:07
Post #3

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(daywalker @ 04.09.2007 - 20:26) *
Szkoda mi tylko ludzi którzy dają się nabierać takim szarlatanom.. To co jest na tych płytach znajdziesz bez większych problemów w necie.

ja sie tylko pytam, chciałbym sprawdzic... ;]

CYTAT(bobek_balinek @ 04.09.2007 - 21:05) *
Heh.. o ile mi wiadomo. trudno wyjsc na falach alpha xD bo to słaba faza.. co do nagrań.. w holerke ich w sieci.. przeszukaj nasze forum.. tam gdzies ktoś dał pare nagrań. m.in Bytofa. xD

Bytofa mam wszytskie nagrania (z 5 chyba) ale one nie działają na mnie, jedynie to rozluźniają...

P.S. Kurde mam ostatnio dziwny problem, zawsze jak ide sie relaksowac (bo chce miec oobe ;D) to po chwili zasypiam, nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu i nei raz medytowalem od 22 do 24 a teraz po jakichs 15 minutach juz spie.... i sie budze np. o 4 w nocy bo musze do wc i widze ze dalej mam słuchawki na uszach... wczoraj nawet poszedłem wczesniej o 21 i tez zasnąłem... wiecie co moge zerobic zeby mi sie to nie działo ? ;/

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park