oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Muzyka,cisza,szumy,krzyki :p
Roy
post 05.09.2007 - 17:11
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam,
pytanie brzmi:
czego słuchasz przy próbie "wejścia"? Czy w ogóle czegoś sluchasz? Ostatnio bardzo mnie to zastanawia.
Czy włączyć sobie muzyczke, czy może jakieś szumy wiatru - jak przy "treningu Jacobsona"...

Jeśli "odgłosy natury" (i nie chodzi mi tu bynajmniej o ludzkie bąki) to skąd można je zassać :D

EDIT: i pytanie dodatkowe:
np wchodze w wibracje, paraliż itp... co teraz? leże dalej i utrzymuje tylko ten stan? czy może mam sobie coś wyobrażać... kołyszące się piersi or sth like that... ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 05.09.2007 - 22:16
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

CYTAT(Roy @ 05.09.2007 - 18:11) *
np wchodze w wibracje, paraliż itp... co teraz? leże dalej i utrzymuje tylko ten stan? czy może mam sobie coś wyobrażać... kołyszące się piersi or sth like that... ?

Jeżeli to ci się uda, dalsze instrukcje nie będą już potrzebne;). Jeżeli czujesz subtelna zmianę, zaczynasz wchodzić w paraliż. Po prostu się mu poddaj, obserwuj i spokojnie czekaj. Po chwili będziesz wiedział już że możesz się oddzielić. Z doświadczenia wiem że wizualizację są naprawdę zbędne, przynajmniej moim zdaniem w moim przypadku tak jest.

+Quote Post
Drag0n
post 06.09.2007 - 10:15
Post #3

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(daywalker @ 05.09.2007 - 23:16) *
Jeżeli to ci się uda, dalsze instrukcje nie będą już potrzebne;). Jeżeli czujesz subtelna zmianę, zaczynasz wchodzić w paraliż. Po prostu się mu poddaj, obserwuj i spokojnie czekaj. Po chwili będziesz wiedział już że możesz się oddzielić. Z doświadczenia wiem że wizualizację są naprawdę zbędne, przynajmniej moim zdaniem w moim przypadku tak jest.

Więc lepiej nic nie wizualizowac tylko lezec i czekac na wyjscie ?
czy tzreba wizualizowac sobie wyjscie ?

P.S. Jakie oczy tzreba otworzyc. myslami tzreba myslec ze sie wstaje i otiwera oczy ? bo nie raz otworzylem oczy ale te fizyczne.... ;(

+Quote Post
luchessi
post 06.09.2007 - 22:45
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(dragon1 @ 06.09.2007 - 11:15) *
Więc lepiej nic nie wizualizowac tylko lezec i czekac na wyjscie ?
czy tzreba wizualizowac sobie wyjscie ?

P.S. Jakie oczy tzreba otworzyc. myslami tzreba myslec ze sie wstaje i otiwera oczy ? bo nie raz otworzylem oczy ale te fizyczne.... ;(

jakie oczy to sam niewiem. Ja otwieram tak myślami chce zeby sie otworzyly ale niemam pojecia które.
Czasami jak mam słabą świadomość to otwieram te oczy astralne ale zamykam poniej bo myśle ze naprawdę otworzyłem. ale to jest kwestia praktyki.

Pamietaj ze robisz to wszystko myslami. Zresztą tak samo jak teraz tylko nie uzywasz ciała materialnego.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park