Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wasze rzygody
ldkiler
post 21.12.2006 - 20:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 287

Chciałbym abyście napisali czy byliście w jakiś wascynujścych miejscach i jak tak to w jakich i czy poznaliście jakies tajemnice np.czy istnieja jakies obce cywilizacje i na jakim sa poziomie inteligencji
z góry dzienx i pozdro:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lukasz
post 21.12.2006 - 22:16
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76

@szyfrant
Proponuje zachowac troszke kultury.

A co do OOBE to mozliwe sa podruze po kosmosie (uklad sloneczny), mozna tez przenosic sie w przeszlosc, natomiast nie wiem jak z przyszloscia.
Mozna tez odwiedzac swiat realny, czyli np USA czy wyspy Bahama (nie wiem jak sie pisze ;p ).

Ale OOBE nieogranicza sie tylko na realnym swiecie. Zachecam do czytania notatek podroznikow jak wspomnial Pieczywo, ale tez ksiazek (e-bookow) zawartych na tej stronie.
Profile CardPM
+Quote Post
Namaste
post 09.09.2007 - 19:54
Post #3

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 712

CYTAT(Lukasz @ 21.12.2006 - 23:16) *
@szyfrant
Proponuje zachowac troszke kultury.

A co do OOBE to mozliwe sa podruze po kosmosie (uklad sloneczny), mozna tez przenosic sie w przeszlosc, natomiast nie wiem jak z przyszloscia.
Mozna tez odwiedzac swiat realny, czyli np USA czy wyspy Bahama (nie wiem jak sie pisze ;p ).

Ale OOBE nieogranicza sie tylko na realnym swiecie. Zachecam do czytania notatek podroznikow jak wspomnial Pieczywo, ale tez ksiazek (e-bookow) zawartych na tej stronie.

Tylko,ze ten świat realny jest zniekształcony tak samo jak kosmos możesz zwiedzać np. księżyc ale czy jest to prawdziwy księżyc ze świata fizycznego(ze wszystkimi szczegółami) to szczerze w to powątpiewam(trzeba by być idealnie dostrojonym do śf)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic