|
Wydaje mi się, że jest to jednak jakieś energetyczne zjawisko, ale zachodzące w ciele niefizycznym.
A dlaczego? Gdyż zdarzało mi się mieć wibracje będąc normalnie w ciele fizycznym w świadomości fizycznej - były to stany pobudzenia świadomości niefizycznej - właściwie przepchania większości świadomości do ciała niefizycznego... Ostatnio było to w pracy a ciało fizyczne działało normalnie, chociaż zjawisko potęgowało się, gdy pracowałam w relaksie ciała przy kompie. W domu położyłam się i w ciągu 5 minut miałam w pełni świadome OBE. Niestety nie udało mi się już później powtórzyć tego wyczynu (oj niestety, niestety!), ale nie o to chodzi, tylko o to, że coś takiego jest możliwe.
Nie wiem, czym są te wibracje - są to jakieś odczucia ciała niefizycznego, ale związane z fizycznym, po wyjściu przecież nie ma ich, tylko w ciele... Może tak odbieramy ciałem niefizycznym zakres energii świata fizycznego czyli zaniżanie (i zwiększanie przy rozłączaniu) drgań ciała niefizycznego związane z połączeniem z fizycznym. Może właśnie, żeby się połączyć ciało niefizyczne zmniejsza drastycznie częstotliwość drgań, a w momencie pełnego dostrojenia do materii dzieki ciału materialnemu tego nie odczuwamy? Nie miałeś czasami tak, że w momencie łączenia ciało dostraja się najpierw do eteryczniaka i czuć najbardxziej aktywne czakramy (w przypqdku dolnych wrażenia są piorunujące z serii młot pneumatyczny walący w ciało). To by tłumaczyło, dlaczego niektórzy mają schizy z wibracjami a innym tylko mrowi i jest przyjemnie. Tym, którzy wychodzą na dolnych energiach to rzuca dudni i trzęsie, tym, którzy wychodzą na środkowych energiach mają dziwne doznania, dziwne odczucia z ciała (ale już nie dramatyczne) - koło prądu na brzuchu, pasy energetyczne, to strzelające neurony w głowie itp. Na górnych energiach (czakramach) wychodzi się jak w bajce - mrowi sobie w ciałku i tyle, zesztywnienie lekkie - totalnie bez efektów specjalnych.
W ogóle ten eteryczniak to niezły przekręt - to chyba ciało przejściowe pomiędzy fizycznym i niefizycznymi... Ciało transformujące energie fizyczne w niefizyczne i odwrotnie...
|