oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 4+1?
Dusza
post 11.09.2007 - 09:43
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jak u was jest z tym? U siebie zauwazylem ze jak sie rozbudze calkowicie to pozniej sa male efekty :/. Wieksze mialem , gdy obudzilem sie po 4 godzinach , poszedlem siku wrocilem i odrazu zaczalem wychodzenie bez godziny rozbudzania
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ptasiek
post 11.09.2007 - 17:28
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No, ciekawe, ja jak się rozbudzę porządnie, to wychodzi znacznie lepiej. Mówiąc "porządnie" mam na myśli jakąś dobrą herbatkę przed próbą... Nie próbowałem, ale myślę, że to byłoby dobre: wysiłek fizyczny. No, kilkanaście pompeczek przytrzaskać. Nie tak, żeby padać z wyczerpania, tylko tak, żeby się rozbudzić Gdy jestem bardzo zaspany, nie mogę sie skoncentrować, chce mi sie tylko i wyłącznie spać. A rozbudzać nie musisz się wcale 1h, to nie jest twardą regułą. Ważne jest, żebyś się po prostu rozbudził. Może to potrwać ok. 15min. Skuteczność w moim wypadku jest zerowa :), bo jeszcze nie wyszedłem, ale widzę znakomite postępy. Gdy medytuję sobie w biały dzień, bez wcześniejszego snu, to jest trochę gorzej.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Dusza   4+1?   11.09.2007 - 09:43
- - ptasior   No, ciekawe, ja jak się rozbudzę porządnie, to ...   11.09.2007 - 17:28
- - Artur_flyer   Różnie z tym bywa, każdy jest inny, ja potrzeb...   11.09.2007 - 19:24
- - new1   Ja tez mam taki problem, ze do tego 4+1 musialbym ...   12.09.2007 - 06:43

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park