Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dowody Na Istnienie Oobe, nawet pośrednie - dla wątpiących
Conchita
post 11.09.2007 - 11:14
Post #1

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Pozbierajmy do kupy dowody na istnienie OOBE jakie udało się nam uzyskać, nawet te pośrednie czy głupawe, bo gwałtownie rośnie liczba niedowiarków wśród podróżników.

Zaczynam:

wiek nastoletni (o OOBE nie słyszałam jeszcze) - zasypiam. Wpada mama do pokoju, gdyż mamy wspólny pokój. Wyrywa mnie z ciała. Wiszę w powietrzu nad mamą i patrzę jak zapala światło i zaczyna ścielić łóżko. Myślę: qrcze, co ja robię w powietrzu, czy nie leżałam przed chwilą na łóżku? Odwracam się w stronę ciała, wciąga mnie, otwieram oczy i widzę dokładnie to, co przed chwilą - zapalone światło, mama ściele łóżko.

mały i głupi dowód: w OOBE porannym ląduję pod blisko sufitem i patrzę, jak poranne słońce tworzy cienie z wystających części nierówno nałożonej farby. Po powrocie - faktycznie - sufit jednobarwny, ale słońce wpadając tworzy takie cienie, na które nie zwróciłam nigdy uwagi.

w OOBE eterycznym w wieku nastoletnim oglądam swoje ciało: chude (!!!) i zmizerniałe, wygięte w dziwnej pozycji. Po powrocie pozycja się zgadza i zastanowienie - jak to ja - chuda??? Miałam silne przekonanie, że jestem grubawa, ale dzięki temu przejrzałam na oczy i stwierdziłam, że chuda byłam. Zdjęcia z tego okresu wskazują na chudzielca...

Istoty niefizyczne: gdy uczyłam się medytacji rozwijałam wrażliwość (najpierw przez proste ćwiczenia dłoni), aż się rozwinęła na jakiś czas tak, że czułam ich normalnie ciałem i przepraszałam, jak wdepnęłam w któregoś. Bawiliśmy się w zapachy - zrobili raz zapach róż w moim pokoju i czuła go cała rodzina (powiedziałam im, że wylał mi się olejek różany).

Odwiedziny: miałam przyjaciółkę, która odwiedziła mnie pewnego razu poza ciałem ze swoim niefizycznym przyjacielem. Nie umawiałyśmy się wcale na wspólne OOBE. Spotkałam ja następnego dnia i mówię: byłaś u mnie dziś w nocy. Ona: tak, z moim NP. Jej wersja: przylecieli do mnie, widziała moje ciało, które spało w łóżku i polecieli dalej. Moja wersja: przylecieli do mnie i rozmawiałam z nimi. Przyjaciółkę widziałam normalnie, NP - nie - było to rozrzedzona ruszająca się energia taka jak powietrze nad ogniskiem...
Komentarz: w obu wersjach była u mnie z NP. Różnice - to albo różnice na poziomie ciałek niefizycznych - w innych ciałkach miałyśmy świadomość, albo może telepatia, albo zanotowałam podświadomie jej odwiedziny i zrobiłam ich w OUSPO? No ale była u mnie tylko raz z NP i obie to pamiętałyśmy...

Jak coś mi się przypomni jeszcze to dopiszę.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
VVi
post 11.09.2007 - 18:22
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1760

Drobny dowód, ale zawsze jakiś.
Położyłam się spać u kolegi w pokoju. Na oknie była roleta, którą poprosiłam, żeby zasunął, ale nie zrobił tego i poszedł spać, a mi się już nie chciało wstawać. Zasnęliśmy.
Ocknęłam się w paraliżu. Wstałam z ciała i zauważyłam, że roleta jest zasunięta. Potem, gdzieś (astral) się udałam. Potem straciłam świadomość w Poza i śniłam. Kiedy rano się obudziłam okazało się, że roleta jest zasunięta. Spytałam kolegi - kiedy zasunął roletę. Powiedział, że jak się obudził w nocy albo nad ranem.
Nie mogłam wiedzieć, że to zrobił, chyba że człowiek odbiera podświadomie sygnały z reala i przetwarza je na rzeczywiste i logiczne dane, żeby potem zrobić psikusa w postaci OBE hehehe:P
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Conchita   Dowody Na Istnienie Oobe   11.09.2007 - 11:14
- - twistoid   Kurcze no My wszyscy jestesmy jednym wielkim dowod...   11.09.2007 - 11:18
|- - Kronopio   W dzieciństwie nad moim łóżkiem wisiał anioł...   11.09.2007 - 11:23
- - dragon1   ja wierze ze OOBE istnieje, i mam nadzieje ze wkon...   11.09.2007 - 19:05
- - pieczywo   To są moje dowody, średnie ale mi wystarczają: ...   11.09.2007 - 19:17
|- - Zbyszek   Wkleje cos po powrocie z roboty. Az smiech mnie b...   12.09.2007 - 20:38
- - anula   dla mnie nie tyle dowodem co otworzeniem pewnej kl...   12.09.2007 - 21:02
- - Raziel   Dowód? Oprócz tego co doświadczyłem 30.03.2007...   12.09.2007 - 23:47
- - daywalker   Wszyscy wiemy że OBE istnieje. Gorzej z ustalenie...   13.09.2007 - 00:24
- - Noble   13.09.2007r. Niezła faza poza i w realu, zdałem ...   13.09.2007 - 13:23
- - Artur_flyer   Hej Noble, też mi się tak kiedyś udało na ucz...   13.09.2007 - 13:29
- - daywalker   Haha dobra akcja Noble, gratulacje:) w podobny spo...   14.09.2007 - 01:00
- - sk0rp   Jestem swiezy w tej tematyce (od przedwczoraj zacz...   30.10.2007 - 11:48
|- - Kronopio   hehe No niby jest to mozliwe...ale! ja zrobie ...   30.10.2007 - 12:57
- - xec   CYTATJedną kartkę umieszcze na Czomolungmie drug...   30.10.2007 - 13:48
- - MetaVirus   CYTAT(Conchita @ 11.09.2007 - 12:14)...   30.10.2007 - 15:15
- - Conchita   Nie przemawia to do mnie - wyraźnie wyrwało mnie...   30.10.2007 - 16:13
- - parol   ja w oobe trace wiare   30.10.2007 - 16:34
- - Conchita   Po co Ci wiara w OOBE? Poznawaj siebie, obserwuj s...   31.10.2007 - 09:32
3 Stron V   1 2 3 >

Go to the top of the page
Start new topic