oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Potworne Uczucie "niechcenia", Jak się tego pozbyć
mind trainee
post 11.09.2007 - 10:02
Post #1

Guests

Podczas relaksu zarówno przed snem jak i przy zastosowaniu metody 4+1 dochodzę to momentu, w którym moje ciało jest trochę drętwe, zmysł czucia powoli zanika (ale nadal czuję własne ciało). Po pewnym czasie ten stan się utrzymuje przez dłuższy czas. Głębiej nie udaje mi się zejść, więc pojawia się lekkie uczucie nudy, które zamienia się w straszne uczucie, które sobie nazwałem "niechcenie". Za wszelką cenę chcę przerwać to wszystko. Jest mi wtedy bardzo źle, potwornie nudno. Kiedy próbuję na siłę jeszcze trochę poleżeć uczucie to jeszcze bardziej się wzmaga i skutkiem tego jest moja kapitulacja, czyli koniec relaksu. Co mam w takiej sytuacji robić? Też mieliście coś podobnego? Słyszałem, że jeżeli czujesz, że to już koniec i z OBE nici, to właśnie za chwilę możesz właśnie wyjść. Tylko, że ja jestem tylko trochę zrelaksowany i nadal czuję swoje ciało fizyczne, tylko trochę mniej niż normalnie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sebastian - RAKI...
post 11.09.2007 - 19:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

To jest najgorsze :) trwa i trwa, nic się nie dzieje. Też nie mogę tego przezwyciężyć
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park