oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowy... Prosze o rady
Klajcor
post 16.12.2006 - 00:01
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Na wstepie witam wszystkich. Zaczalem sie interesowac tematem oobe ponad tydzien temu (wiem ze to malo czasu, ale mysle o tym caly czas). Nie wiem czy jestem na dobrej drodze , w kazdym razie trenuje codziennie koncentracje przed snem i robie sobie sesje z Hemi Sync.
Moim najswierzszym dokonaniem jest dziwne doznanie jakie osiagnalem "medytujac" przed snem 2 dni temu. Mianowicie skoncentrowalem sie na wahaniach, wyobrazalem sobie na przemian hustawke i hamak, czulem jakby cos w mojej glowie poddawalo sie wahaniom, raz poziomo a raz pionowo. Bardzo chcialem isc dalej wiec skupilem sie na tych ruchach, po chwili poczulem jakby moje rece i nogi staly sie zarowno ciezkie... jak i lekkie , trudno to wytlumaczyc, pojawily mi sie niebieskie fale przed oczami zachodzace raz z lewej a raz z prawej strony. Nie wiem, pewnie sie przestraszylem i wszystko ustalo, probowalem przywrocic ten stan, lecz ... zasnalem. Mam wiec pytanie, czy uczucie mrowienia i jakby oddzielania sie rak i nog to proces utraty zmyslow czucia czy powolne wchodzenie w stan obe? Czy moglby mi ktos doradzic co mam robic dalej? Z gory dziekuje :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lukasz
post 17.12.2006 - 15:49
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

@Sadam
"Nic dodać nic ująć, tylko że Monroe miał na imię Robert, a tobie pewnie chodziło o Bruca Moena."

Tak masz racje :)

"Pewnie się nie chce czytać, bo po co wyrabiać własny pogląd skoro można kogoś spytać?"

Czytajac ksiazki faktycznie wyrabia sie swoje poglady, ale w kasiazkach opisana jest czyjas interpretacja, tak wiec jak juz mowilem, przez wlasne doswiadczenia najlepiej wyrabia si epoglad.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park