oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Spotkania w OBE
kelme
post 18.12.2006 - 15:25
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam
Mam kilka pytań, oto one :
1 Czy zwiedzajac w astralu rozne miejsca (np. pokoj sasiada :D ) beda one wygladac tak jak w rzeczywistosci ?
2 Obserwujac jakiegos czlowieka (np.sasiada robiacego porzadki w pokoju :D ) jaka mamy pewnosc ze nie patrzymy na istote stworzona przez nasz umysl ? I jak to rozpoznac ? I czy w ogule mozna widzec zywych ludzi bedac w astralu ?
3Czy bedac poza cialem mozna spotkac osobe bedaca rowniez w astralu?(np. sąsiada:D )
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SadaM
post 18.12.2006 - 17:52
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1. Teoretycznie powinny jednak odniosę się do tego co pisał Sugier, że zależy to od tego jak bardzo jesteś dostrojony. Jego relacje różniły się zazwyczaj kilkoma szczegółami od rzeczywistości. Poza tym myślę, że chodzi Ci o OP(obszar przycielesny), a nie o świat astralny. To dwie różne rzeczy. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
2. Zależy czym dla ciebie jest OOBE, czy dla ciebie to wytwór twojego mózgu, czy wg ciebie to prawdziwe podróżowanie poza ciałem.

Trzecie pytanie pozostawiam bez odpowiedzi, ponieważ sam nie jestem pewien. Wg Monroe'a jest to możliwe.

Ten post edytował SadaM 18.12.2006 - 17:52
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park