oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Głosy
luchessi
post 18.09.2007 - 19:02
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Mam pytanie czy ktoś miał takie doświadczenie z "Moim Ja" ?
Chodzi o to ze miałem ostatnio 2 razy przypadek ze słyszałem wlasne ja. I to co jest najdziwniejsze był to głos bardziej wiarygodny i prawdziwy niz wypowiedziany przez normalną osobe (chodzi o jakość). Moge powiedziec ze głos mowił do mnie z lewej strony za mną ale nadaj w głowie. A co dziwne dzieje się to w momęcie kiedy mogę miec wyjście.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
starr
post 18.09.2007 - 19:18
Post #2

Guests

CYTAT(luchessi @ 18.09.2007 - 20:02) *
Mam pytanie czy ktoś miał takie doświadczenie z "Moim Ja" ?
Chodzi o to ze miałem ostatnio 2 razy przypadek ze słyszałem wlasne ja. I to co jest najdziwniejsze był to głos bardziej wiarygodny i prawdziwy niz wypowiedziany przez normalną osobe (chodzi o jakość). Moge powiedziec ze głos mowił do mnie z lewej strony za mną ale nadaj w głowie. A co dziwne dzieje się to w momęcie kiedy mogę miec wyjście.

nie rozumiem -jakie "wlasne ja"? co ono mowi, co slyszysz, szczegolowo bardziej pisz

+Quote Post
luchessi
post 18.09.2007 - 19:27
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(starr @ 18.09.2007 - 20:18) *
nie rozumiem -jakie "wlasne ja"? co ono mowi, co slyszysz, szczegolowo bardziej pisz

Chodzi o "Moje ja" czyli coś jakby inne ciało jak astralne czy mentalne.
Za pierwszym razem widziałem obraz przed swoim łużkiem jakiejsc kobiety jakby i powiedział do mnie coś takiego "uważaj bo zaczne gadać". Drugim razem spytałem się kim jestes to dostałem obraz mojego znajomego a zarazem zrozumiałem ze jest to coś bardziej potężnego niż człowiek po wchwili się przestraszyłem i głos tylko mowił "chalo, chalo" W tym czasie byłem zały czas nad swoim ciałem tak jak bym lewitował nad swoim ciałem czyli byłem poza ciałem.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park