Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Coś Się Dzieje...
kozuar
post 19.09.2007 - 10:03
Post #1

Guests

Jednak nie do końca, mam mały problem. Ćwiczę Oobe od dwóch tygodni. Miałem kilka wyjść tzn. Po 30-40 min słyszę jakieś wibracje i jakby mantrę, powtarzaną męskim głosem, wtedy zaczynam głęboko oddychać i przeważnie jakaś postać „chamsko” wyszarpuje mnie i rzuca na podłogę. No i wtedy próbuje się uspokoić, ale nie mogę rzuca mną po pokoju jak balonem z którego zostało spuszczone powietrze. Widze pokój wyraźnie, chociaż niektóre rzeczy się nie zgadzają np..żyrandol. No i gdzieś po 10-15 sekundach, przestaje widzieć na jedno oko, męczę się żeby drugie zostało otwarte, ale jest to diabelnie trudne, po czym wszystko czerniej i zaczynam się budzić.

Ps. Nie wiem czy nie mogę się rozluźnić, czy robię coś źle podczas wychodzenia ???
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
set.h
post 20.09.2007 - 10:10
Post #2

instytutnoble.pl
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

Qurde już zapomniałem jak zajebiste były takie przeżycia. Ten skok andrenaliny... No już nic się ze mną nie che naparzać w OBE bo w cholere w nic nie wierze. Jak chcesz to to zjedz, spal zadźgaj albo po prostu olej bo to nic więcej tylko twoja wyobraźnia i jakiś podświadomy lęk. Jak by co to powiedz żeby wpadło do setha bo jest totalnie znudzony OBE. :D
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 20.09.2007 - 11:52
Post #3

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

OK da sie cos zrobic.
Profile CardPM
+Quote Post