Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Tak Szybko? O.o
wollamar
post 20.09.2007 - 14:16
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2109

Witam

O obe dowiedziałem sie niedawno, niecałe 4 dni temu... z początku troszkę sceptycznie do tego podszedłem, no...ale w końcu postanowiłem poćwiczyć sobie relaksacje żeby muc spróbować "wyjść". Pierwszą noc nic ciekawego sie raczej nie działo, czułem tylko lekkie drętwienie kończyn. Ale za to wczoraj! To było coś dziwnego...sciągnołem sobie jakiegoś preseta co miał ułatwiać wejście w obe...leże i leże czekając na "coś" i znowu to samo drętwienie...do tego jakies sylwetki 3 białych postaci na zmianę z jedną...i ni z tego ni z owego poczułem jakbym był przyklejony do deski nachylonej pod kątem 20 stopni w lewo...usiłowałem sie "wyturlikać" ale nie mogłem. w tym momencie poczułem jakby piorun mi walnął w klatkę piersiową (pewnie te wibracje) i tu mam małe pytanie czy pojawieniu sie wibracji towarzyszy szybkie mruganie powiekami? To chyba nie były wibracje bo czułem je tylko w okolicy klatki piersiowej i szyi...trwało to jakieś 7-10 sekund i wszystko sie skończyło...wydaje mi sie że miałem niedaleko do wyjścia ale nie potrafiłem utrzymać tych wibracji..:(
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic